Gorba kérdése:
Furcsa hangja van a robogómnak és nem húz mindig, miért lehet?!
Figyelt kérdés
Sziasztok Keeway Hurricane-om, mostanában furcsán gyorsul. Amikor rendesen megy, akkor hallom, hogy a kipufogónak normál hangja van, viszont van hogy húzok neki egy gázt, normál hang 2 mpig, aztán mintha bedugulna valami nem húz úgy mint az első pár mp-ben, és a hangja is ilyen sziszegős lesz. De ez nincs mindig így, van hogy több 10 km-t megyek és semmi baja.
Bordásszíj kopott, most lesz cserélve, de ez nem hiszem hogy a hangját befolyásolná. Esetleg valakinek ötlete?!
2012. szept. 18. 18:51
1/5 anonim válasza:
Gyújtás jó? Gyertya? (Nekem ilkyen sziszegőset egétt gyertyával csinált a mocim, nem mindig adott szikrát.) De az szinte biztos, hogy gyújtásbaj. Sztenderen pörgetve is ilyen? Kiforog rendesen?
2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen új gyertya van benne, de gyertya csere előtt is csinálta ezt, más a kipufogóra gyanakodott és annak cseréjét ajánlotta.
2012. szept. 18. 21:08
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak nézz bele a kipufogóba. Leszedni le tudod magad is, csak ne legyen forró. Belenézel, és ha nem látod nagyon dzsuvásnak (vastag lerakódás belső falon) akkor nem hiszem, hogy az lenne rossz. Egyébként ez nem lehet valamivel összefüggésben? (Esés vagy bármi?)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem estem vele, egyéb behatás sem érte. Máshol olvastam, hogy a kiégetés segíthetne rajta, mert akkor vannak ilyen panaszok, ha sok a lerakódás. De az enyém katalizátoros, azt is ki lehet égetni?
2012. szept. 18. 21:27
5/5 Lacee70 válasza:
A katalizátor fogja vissza. Az enyémnek is az a baja. Nem húz és a vége is csak 60. A kat. nélküliek 20-25-el többet mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!