Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Biztosan AGR szelep probléma...

Biztosan AGR szelep probléma lehet?

Figyelt kérdés

Leírom pontosan saját tapasztalataimat az autóval kapcsolatban.Opel Astra G 1.6 16V lenne a járgány 12 éves,

és olyan problémát kezdett el csinálni, hogy check engine lámpát dobott és rángatott, rádugtuk gépre azt írta hogy agr szelep.Elvittem szerelőhöz ő megtisztította meg amit kell, de a probléma fenn áll. A lámpa néha kigyullad, de nem mindig. Hideg motornál az autó olyan mintha 3 hengerrel menne, néha ugrik és megjön az ereje. Ami lehet hogy fontos amikor ez a 3 hengeres érzés van olyankor a rádió a kocsiban serceg.

2012. szept. 18. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
az nem egr szelep? ha tényleg megtisztította a szerelő vagy el kellett volna múlnia a problémának, vagy valami más is van. diesel Mondeóknál pl.: azt a szelepet egyszerűen "lefalazzuk" közbe iktatunk 1 vas lemez darabot, és a korom nem tudja eldugítani a szelepet hanem nyugodtan távozhat a szabadba. Amúgy mikor volt üzemanyagszűrőd cserélve? azt sem ártana néha.
2012. szept. 18. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt cseréltem mikor megvettem az autót úgy egy éve. De akkor mi okozhatja, ne kelljen potyára 50000-ért cserélnem szelepet.
2012. szept. 18. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Elektromos gond is lehet, ki kéne mérni milyen jelet kap az ECU az EGR-től.
2012. szept. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!