Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lógtatok már meg közúti...

Lógtatok már meg közúti ellenőrzés elől? Mivel és hogyan?

Figyelt kérdés

2012. szept. 15. 23:40
 1/10 dev dam ***** válasza:
Kismotorral 2 személyel.nem áltam meg és jött utánnam ,de meglógtam egy darabig azután pisztolyal szaladt felém .
2012. szept. 15. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy TARDIS-al. Amikor jött a biztosúr, gyorsan elmentem.
2012. szept. 16. 00:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Mi az a tardis?
2012. szept. 16. 01:17
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

Kismotorral bukó nélkül faluban,aztán a rossz minőségű úton gyorsan lehagytam őket majd betoltam a garázsba mintha misem történt volna :)

A tesóm egy 125gilerával akarták megfogni de a moci gyorsabb volt mint a kocsi , a tesóm gyorsan begurult egy nádasba aztán később lelépett onnan is :)

Voltam nyaralni Montenegróban,ott láttam egy olyat hogy a rendőr inti le az autóst,majd a kocsi lassít ,majdnem megáll aztán egy kövér gázzal ott hagyja őket,azok meg mintha misem történt volna.Bezzeg ilyenkor a magyar zsandárok már vérszomjasan mentek volna utána hogy jól megszpassák az illetőt,meg hogy lehúzzák sok pénzzel.

2012. szept. 16. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
".Bezzeg ilyenkor a magyar zsandárok már vérszomjasan mentek volna utána hogy jól megszpassák az illető" ráadásul teljesen jogosan.
2012. szept. 16. 11:17
 6/10 anonim válasza:
Egyszer a város szélén igazoltattak. Nem volt nálam forgalmi. Láttam hogy le akar inteni, lassítottam és megfordultam. Nem jöttek utánam.
2012. szept. 17. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Minek "véded" a rendőrőket?

Ha kihívod őket akkor nem jönnek,jól hazudnak,a büntetést is darabszámra kell teljesíteni,magyarul ha megállít egy autóst azért bünteti mert van rajta sapka,vagy nincs.Őket azért fizetjük hogy hajnalban ott aludjanak az út szélén.Bemész akármelyik discóba látványosan szórják a drogokat és érdekes módon soha nem tartanak razziákat.

A magyar rendőrök dolgosabbik felét becsülöm de a nagy részéről inkább nem is írok semit.

2012. szept. 18. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerinted a mezei igazoltatós meg trafipaxos rendőrnek kikérik a véleményét? Azt mondják: Ha nincs meg a kvóta akkor az a te bajod, figyelmeztetés,levonás,kirúgás ha sokszor csinálod. Ez van. A rendőr egyszerűen nem kérdőjelezheti meg a törvényt! Ha ezt tenné, és elengedné mondjuk azt a montenegrói gyorshajtót, honnan tudhatná, hogy nagy sietségében nem megy át egy gyereken?
2012. szept. 18. 08:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem is a rendőrökkel van bajom,hanem a rendszerrel,a szabályokkal,ezzel a "demokratikus "diktatúrával amiben élünk,bele lehet hülyülni hogy az égvilágon mindent túl szabályoznak.Amerikában mért nem kell még bukósisak se akár egy hatalmas Harley-re sem.Mindenkinek saját felelőssége hogy hordja vagy se,mindenki felnőtt ember,aztán majd eldönti ő.Itt meg mindenki dedós hülyegyerek,legalábbis az állam szerint,lassan a biciklire is kell rendszám meg műszaki meg kukásmellény,egyértelmű hogy legyen kivilágítva este,de ezzel le is zárhatnák,kész.Ha ki vagy világítva rendesen,akkor aki nem vak az észrevesz.Következő mi lesz? Sárga sziréna kell a biciklire?

Én biza nem fogok bukót hordani 125-ös enduróra a tanyavidéken,meg jogsim sincs rá,de nem is állít meg senki."B"-s jogsim van,20 éve,motorozni tudok,kész.

2012. szept. 18. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
A fejétől bűzlik a hal.
2012. szept. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!