Új autó átvételénél szalonból mire kell figyelni/leellenőrizni?
Ha van festék rétegvizsgálód, azt vidd magaddal. A szállítás sérült elemeket újra szokták fújni és általában elfelejtenek szólni róla. Mert akkor engedménnyel kéne adniuk.
Arról nem beszélve, ha az életben el akarod adni és a vásárló szintén megnézi a réteg vastagságot, azt fogja gondolni, hogy törött volt.
Elvileg semmire. Éppen ez a lényege az új autónak.
Azért a papírokat, forgalmit érdemes ellenőrizni, hogy jó adatokat írtak-e bele, de a kocsi elvileg kifogástalan kell legyen.
Kétszer vettem új autót és amire a legközelebb figyelni fogok, az az üzemanyagszint. Tehát már a rendelésnél szólni fogok, hogy abba az x millió forintba szerinte bele fér a teli tank.
Nem ismerem az autót, hiszen most vettem. A környéket sem, mert nem a szomszéd utcában van a szalon. Ahogy elindulok, azonnal világít a lámpa, hogy már csak 3 csepp benzin van a tankban. A szép, új autómmal kereshetem a legközelebbi benzinkutat.
Ha ez nem dumálod ki magadnak, akkor legközelebbi benzinkutat keresd meg az átvétel előtt!
A benzin az tenyleg fontos. Nekem be is igerte az elado, hogy megtoltik. Nem tettek, igy mikor epp arra jartam beugrottam (majdnem ures tankkal), hogy na akkor lehet tankolni:) Szo nelkul megtettek.
Ha a szalonba volt kiallitva (nem csak ugy a parkoloban pihent) es mondjuk sokan bele ultek, gyerekek osszerugdostak a hatso ulest stb. akkor egy komplett mosas/takaritast is kerhetsz ra nyugodtan. Bar ha nem koszos kivul, akkor inkabb ne eroltesd, mert csak osszecseszik a fenyezest :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!