Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legolcsóbb sportkocsi?

Melyik a legolcsóbb sportkocsi?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálad elég nagy ognd lehet, ha egy akármilyen Porschera azt mondod, hogy tiszta Ferrari xD
2012. szept. 16. 10:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Alfa romeo C4 re mondtam :D
2012. szept. 16. 11:57
 13/17 A kérdező kommentje:
*4C nézd meg a képeken. Kár hogy nincs felesleges 13millióm...
2012. szept. 16. 12:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Sorry, félreértettem :)
2012. szept. 16. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:

És a menettulajdonságok?

900Kg, ~250+Le egy 1.75-ös turbóból ? :D

2012. szept. 16. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Hasznaltauto.hun beírod keresési feltételeknek hogy:

hátsókerék meghajtás

min mondjuk 150 LE

max 3 ajtó

kipipálod hogy kivéve fiat és VW (különben kapsz egy csomó polskit meg bogarat :))

amiket kidob régi 3 as osztályú BMW-k régi mustang, mercedes clk osztály régi porsche-k,toyota mr2,stb

leginkább régi BMW-ket, az olcsóbbak külföldi,lejárt,lejárt külföldi vagy papírok nélkül eladó, esetleg törötten-hiányosan, 300 ezer felett már lehet valamire való autót venni DE

amit tudni kell ezekről a kocsikról hogy:

nagyköbcentisek és régiek-sokat esznek

kis euro besorolásúak-ha forgalomban is akarod használni akkor drága a műszaki vizsga meg az arra való felkészítése, jön egy rendeletz és csak úgy kivonhatják a forgalombol(mint svájcban a kocsikat,euro 3 alatt nem mehet nálluk kocsi csak különleges (értsd:drága) engedéllyel)

sok hibaforrás létezik és egy-egy hibánál a gatyád is rámehet!

személyes javaslatom hogy vegyél inkább egy kellően alacsony, kicsit sportos kocsit és tuningold föl, persze ne giccsesre beömlőkkel meg ledsorral alatta! sztem ilyen alapnak megfelelhet egy seat leon, opel tigra,stb(több hirtelen nem jut eszembe)

ezekre egy látványos króm festés, eloxált elemek stb és garantáltan mindenki megbámulja úton,útszélen!

valamint én tudnék neked javasolni mégvalamit!!!

a dolgot úgyhívják hogy rat car! rozsdahalmazok, kivülről rozoga sz@r autók DE

ha maga a kasztni kivülről egy rozsdahalmaz, matricákkal stb. cuccokkal viszont fel van dobva csillogó villogó makulátlan króm alkatrészekkel, egyedi ötletekkel,( [link] és belülre meg bekerül egy erősebb motor, akkor még feltünőbb "szebb" kocsit kapsz! egy jó hang kell neki! gyönyörű kipu hang meg komoly hifi! és jó erős motor(kunmadarason láttam pár éve egy rat car mercit ami laposra vert dragban egy focus rs-t)

és ezzel még egy csomó pénzt meg is spórolsz :)

Pacsit kérek :)

2013. nov. 14. 19:18
 17/17 anonim válasza:
Fiat coupe ha már Ferrari fealing
2014. aug. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!