Pécsett melyik autós iskola a legolcsóbb?
Szerintem ne árra, hanem minőségre és jó hírnévre menj. :)
Igaz, hogy a mai világban nem lehet csak úgy szórni a pénzt, tehát mindig az olcsóbbal kell beérni, de szerintem van olyan dolog, ahol azért bármennyire is megterhelő, inkább a minőséget kell választani. :)
Én mindig a legdrágább, de a legjobb hírnévvel rendelkező autósiskolába jártam, noha abszolút nem vagyok tehetős.
Kicsit megviselte a családi kasszát, de meg is lett az eredménye. (Amúgy egy ugyan azon helyre jártam mindig.)
Sok ismerősöm elment a legolcsóbb helyre, aztán most vagy félnek kimenni az útra, vagy nem tudnak normálisan vezetni.
Igaz, meg kell hagyni, aki már "maszekban" vezetett, tehát a kocsit is megbízhatóan tudja vezetni, a szabályokat is ismeri, csak egyszerűen kell már róla az igazolás, hogy vezetheti az autót, az más, ott tényleg elég csak a legolcsóbb.
Minden esetre, ha a nulláról kezded, mint én is kezdtem, tehát előtte semmi maszekolás, semmi szabályismeret, akkor inkább fordíts rá kicsit többet, de utána ne félj az úton. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!