Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb simson? ->

Figyelt kérdés

A

1. simson b51s 3 sebességes

2. simson enduro

2012. szept. 15. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:

B51S, az. Meg az eszed tokja.

Az a jobb Simson, amelyik jobb állapotú a kettő közül. Az Enduro eredetileg négysebességes, a gyújtása tirisztoros, hátul MZ-teleszkópok vannak rajta, a váza erősített, a kipufogója pedig magasabban van, de erre ne vegyél mérget: itthon minden Simsont szerettek "endúrószimszon" stílusban átépíteni. Viszont ha valami fakezű műszaki analfabéta használta az Endurot mindennemű karbantartás nélkül, akkor csak a bajod lesz vele. Ha viszont az S51B-3 megkímélt állapotú, akkor kellő karbantartás mellett évekig kiszolgál (már ha nem akarsz vele mindenáron 80-at menni a szántásban, mert azt nem fogja bírni) és mivel építőszekrény-elv mentén épült fel a típuspaletta, abból is lehet négysebességes, tirisztoros csodát varázsolni.

2012. szept. 15. 22:18
 2/4 kgpassat ***** válasza:
A Simson Enduron nem MZ teleszkóp van, hanem Simson Enduro teleszkóp.
2012. szept. 16. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ebben annyira biztos. Az Endurok állítható, külső rugós hátsó rugóstagja szerintem pontosan ugyanaz, mint ami a kis TS-eken van hátul.
2012. szept. 16. 13:02
 4/4 kgpassat ***** válasza:
Úgy tudom, a Simsoné 36, az MZ-é 40, ill. 44 cm.
2012. szept. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!