Simson s50n szeretnék indexet dudát stb. hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy Simson S50n nevű motorkerékpárom nagyon meg vagyok vele elégedve meg minden de egy a probléma. A gyújtása nem valami ultramodern mert csak sima 6v-os aksi néküli.
A kérdéseim a következők lennének:
Nagyon szeretnék rá indexet és dudát tenni és 12v-os tekercsekre kicserélni az egészet alaplapcsere nélkül ha lehetséges de ehhez mit kell megvennem?
A másik kérdés pedig az hogy az 50-es alaplaplapra rámennek a 12v-os tekercsek?
És nem muszáj ezek után trafós gyújtást rátennem ugye? Mert annak nem vagyok nagy híve.
2012. szept. 15. 16:05
11/15 A kérdező kommentje:
Miért mi baj a 12v-os rendszerrel?
2012. szept. 16. 10:32
12/15 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm az előtted szóló válaszát már számolom is hogy mennyibe fog kerülni:D
2012. szept. 16. 10:33
13/15 kgpassat válasza:
Nem a gyújtásra vonatkozik a 12V, hanem a töltésre és a világításra.
És igen, az előttem szóló leírta, hogy mi kell hozzá. Az indextartókat kifelejtette. Na meg a kábelezést. :)
14/15 anonim válasza:
az indextartót tényleg kifelejtettem de a kábelt írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!