Elkezdtem az A jogsit és annyira félek mert még soha nem vezettem motort,amúgy is olyan szar hetem volt most hogy teljesen beparáztam hogy ez se fog sikerülni=\\\\tudtok valami jót mondani hogy ne legyek lehangolt?jó tanácsokat is tudnátok adni??
Ha igen akkor meg úgyis ott van még pár óra a rutin pályán ahol az oktató megmutat meg elmagyaráz mindent meg szerintem teljesen jól meg lehet tanulni az alapokat 2-3 óra alatt is...
Tanács annyi hogy a gázra nagyon figyel, nehogy odahúzd neki véletlenül!
Meg ha valami gond van akkor kapásból húzd be a kuplungot a pályán, meg mellette óvatosan a féket is.
Meg arra számíts hogy 1 kört tolni kell a motort :)
2012. szept. 13. 17:23
2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap sikerült a kresz és vasárnap a rutin pályán kell lennem.
Nagyon köszönöm hogy írtál!!!!
2012. szept. 13. 17:25
3/6 anonim válasza:
Simán megcsinálod te is , nem nagy szám. A motoros oktatás jogsihoz vicc kategória, semmit se tanítanak, ezért átmenni is gyerekjáték rajta. Utána viszont gyorsan menj el egy olyan tanfolyamra ahol megtanítanak biztonságosan közlekedni! Széles utat, gumi fákat!
2012. szept. 13. 17:32
4/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm,megfogadom a tanácsod!
2012. szept. 13. 18:01
5/6 TOMAtm válasza:
ne parázz én mikor elkezdtem a mocijogsit taasszal életmben nem ültem előtte motoron,sőt bicajozni se bicajoztam mióta van kocsim(vagy 10 éve).aztán simán ment elsőre,első mocinak meg egy gyorsaságit vettem 650 ccm-est és azzal is boldogultam,csak bátran kell csinálni,nem szabad félni a motortól!De azért tisztelni kell a lóerőket,mert én is elcsúsztam egyszer mert azt hittem hogy már nagyon profi vagyok,de nem voltam az.szóval ésszel kell,de nem félve!nem lesz ott gond,csak csináld amit mondanak,gázkarba meg ne kapaszkodj mert megugrik a moci alattad ha megrántod véletlenül,a comjaidat szorítsd a tanknak,a kezed csak finoman fogja a kormányt,ne abba kapaszkodj!akkor csak fájni fog a csuklód,nem kell markolni :) am meg én ugyanígy paráztam kicsit aztán meg olyan volt amikor körbe-körbe mentem a rutinpályán mint amikor dodgemezel a vidámparkban,vigyorogtam mint egy 6éves gyerek mikor vége lett az órának,szóval no para :) sok sikert és üdv a mocisok között!
2012. szept. 13. 18:21
6/6 anonim válasza:
2. válaszadóval egyetértek a + oktatás terén.
Érdemes lehet csinálni egy vezetéstechnikai tréninget, az bármikor jól jöhet.
Én is tervezem a dolgot ha lesz rá keret :)
Amúgy B-s jogsid van már? Ha igen akkor a forgalommal biztos nem lesz gond :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!