Kinek hány hibapontja lett forgalmi vizsgán személyautónál?
Figyelt kérdés
Illetve hanyadjára sikerült...nekem elsőre sikerült 3 hibapontal.2012. szept. 13. 11:15
11/17 anonim válasza:
Tegnap sikeres vizsgát tettem és 0 hibapontom lett!!
13/17 anonim válasza:
Ti honnan tudjátok, hogy hány hibapontotok volt? Én most szerdán vizsgáztam le, de nekem halvány gőzöm sincs, hogy hány hibám volt.. :)
14/17 anonim válasza:
Egy nyilatkozatot kellett aláírnod, hogy vezetésre képes állapotban vagy. Emlékszel?
Na és azon felvan sorolva egy csomó tipikus hiba. Arra papírra húzgálja be a vb a hibákat, van is a hibavonalaknak helye.
15/17 anonim válasza:
Igen, azt tudom, hogy maga a vizsgalap hogy néz ki és hogy még a hibavonalaknak is van hely. De ezt ti megkaptátok vizsga után? (Bocs ha hülyének tűnök :) csak mert én aláírtam a papírt a vizsga kezdetekor, aztán egy másikat, a végén. De azon már csak annyi volt, hogy "megfelelt".)
16/17 anonim válasza:
én megkaptam minden papírt.......
17/17 anonim válasza:
Ti meg milyen hibapontokról beszéltek???? Forgalmi vizsgán csak hibavonalak vannak!!
Nekem be sem jelölt semmit a vizsgabiztos, csak azt hogy megfeleltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!