Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán? Bővebben lent!

Forgalmi vizsgán? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Forgalmi vizsgám lesz következő héten,az első és remélem az utolsó is.Konkrétan érdekelne és elnézést ha ezzel megbántok valakit,tudom hogy nem szép dolog,de általában a kenőpénzért szólni kell nekem vagy általában ők ajánlják fel hogy adhatok e?

Nem érdekelne akkor ha nem dolgoznék külföldön,nagyon nehezen kaptam meg ezt az időpontot is mert ritkán járok haza.Szó sincs arról hogy szórnám a pénzem,hogy könnyű legyen,de nagyon nehéz így letenni a jogsit,ha az ember alig van itthon.

Én úgy érzem nincsen gond ha járok vezetni akkor se sokat hibázok,a parkolásokkal van gond,nem szedem vissza nem időbe kanyarodok stb stb,de a többi elég jól megy az oktató szerint.csak a gond hogy bennem lesz az izgalom.

lehet nem is kell ezen gondolkoznom?Vélemények?

2012. szept. 8. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
JUDApesten dívat máshol nem....
2012. szept. 9. 09:04
 2/7 anonim válasza:
100%

Én egy hónapja vizsgáztam Bp-n sikeresen, eszembe sem jutott a kenőpénz, szerintem felesleges, hiszen van egy napi statisztika, hogy hány embert engedhet át egy nap egy vizsgabiztos, ezt nekem az oktatóm mondta.

Minden a vizsgabiztostól függ majd, én nekem sem ment a parkolás, de nem is érdekelte, inkább az érdekli, hogy vezetsz a forgalomban.

Én is nagyon ideges voltam, de ha idegeskedsz, csak többet hibázol, próbálj meg megnyugodni és ne kapkodj! Szorítok! :)

2012. szept. 10. 10:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Forgalomba nincs gond,és péntekig még le kell vezetnem 10 órát napi 3 at vezetek,kicsit hosszú de legalább tanulok még mindíg valamit.
2012. szept. 10. 19:17
 4/7 anonim válasza:
100%

Remélem tényleg sikerül, de hogyha nem akkor se kenődj el, ehhez egy jó nagy adag szerencse is kell! (a második válaszoló vagyok,újra)

Hiszen függ a forgalomtól és persze nagyban a vizsgabiztostól! Az én vizsgámon egyébként volt minden biciklisek, mentő, rendőrség, rengeteg gyalogos,minden! :D

Ne parázz, menni fog! :)

2012. szept. 10. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Pénteken megírom sikerült e :)
2012. szept. 11. 09:00
 6/7 anonim válasza:
Na sikerült?:)
2012. szept. 25. 10:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem sajnos,a parkolàsnàl nem korrigàltam(nem tudom mièrt :) )de megprobalom megint .:D
2012. szept. 26. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!