Forgalmi vizsgán volt már ilyen?
Figyelt kérdés
vizsgára bementem 1 kicsit "részegen" (2sör)
és átmentem :D
szala akk én vezethetek részegen? :)
valaki ment már be úgy?
2012. aug. 24. 01:10
1/17 anonim válasza:
Előtte nem kellett aláírni, hogy nem fogyasztottál szeszes italt, és nem drogoztál? :D Vigyázzá', elvisz a rendőrbácsi.
2/17 A kérdező kommentje:
háhá az másik tészta :D
2012. aug. 24. 01:20
3/17 anonim válasza:
Gratulálok. Remélem egy fának mész neki és nem egy szabályosan közlekedő ártatlan embernek.
4/17 anonim válasza:
Van olyan lány ismerősöm, aki pl nyugtatót vett be, sikerült is neki a vizsga elsőre. Én még mindig azt mondom, hogy az igazi tanulás akkor kezdődik, amikor már nem ül az oktató melletted és nem fogja senki a kezedet. A lényeg, hogy megvan a jogsid, gratula:)
5/17 anonim válasza:
Egyik ismerősöm minden órája előtt ivott egy felest a helyi kocsmában, vizsgák előtt 2-t (4.-re ment át).
6/17 anonim válasza:
A lényeg ne legyél rá büszke, hogy ittasan vezettél. Ha ezt a tendenciát folytatod, remélem csak magadat ölöd meg az utakon egy balesetben!
7/17 anonim válasza:
Már nem azért, de 2 sörtől nem lesz semmi bajod. Én 3-ól érzem a hatását, de az még mindig semmi.
8/17 anonim válasza:
IP címét ellenőritük,
el fogjuk venni az engedélyét, és eltiltást se kerülheti el
kollégáim 2 héten belül intézik a feljelentést
Kovács Géza
rendőr százados
10/17 anonim válasza:
haha, 8. válaszoló, ilyen frappáns választ még nem láttam ;)
kb ez a 20000000000. ilyen válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!