Milyen 2T olajat vegyek? /Milyet használsz?
Figyelt kérdés
Magas fordulatra, 50 köbcenti, nagyjából 6.000-10.000 RPM-en van használva a motor. Valami Repsol/Castrol olajra gondoltam, csak valakinek csak van valami szaktudása:) Full szintetikus, eddig meg vagyok.2012. szept. 12. 20:16
1/7 anonim válasza:
Én nyugodt szívvel merem ajánlani a Favoritot, szerintem az árához képest nagyon jó kis olaj. Mobil Petrol kutakon kapható.
3/7 anonim válasza:
előző vagyok
motoros boltba lehet kapni 1liter kb 3000Ft
4/7 anonim válasza:
Repsool Scooter 2T , kb 2500Ft
5/7 anonim válasza:
Prista 2TExtra, de minek neked full szintetikus, mert ez részszintetikus?
És most lehet hogy jön a szöveg hogy valami ismeretlen sz*r, DE:
"Jóváhagyások:
ISO-L-EGE
Piaggoio
Hexagon
HUSQVARNA (aminek a motorkerékpár gyártó része a BMW kezében van)
CHAINSAW Test HVA 242"
És 1 liter 1500Ft körül mozog.
6/7 A kérdező kommentje:
Azért kell fullszintetikus, mert így nem kormolja annyira a kiput, és jelen esetben egy modernebb motorról beszélek, mivel magas fordulaton megy, és nem régi/veterán szerintem illene bele fullszintetikus.
2012. szept. 13. 16:32
7/7 anonim válasza:
Shell Advance VSX 2T én ezt használlom szintén magas fordulatú 50 ccm hez :) nagyon jó merem ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!