Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen terepjáró...

TOMAtm kérdése:

Szerintetek milyen terepjáró a Lada niva?

Figyelt kérdés
Csak mert sok terepversenyen látni,a terepképességei érdekelnek elsősorban,nem az h menő e vagy sem.

2012. szept. 11. 20:54
 1/7 anonim válasza:
100%

Valaki szerint a legjobb

a világon

2012. szept. 11. 21:00
 2/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon jó!

Igénytelen olcsó hozzá az alkatrész--ez nem utolsó szempont terepen pl. a fékeket kinyírja a sár gyakran kell cserélni nem mindegy ha egy Nivában vagy egy Nissan Navarában kell cserelni!

Az UAZ jobb nála az még keményebb de többet is kajál.

Az uaz-t nem nagyon lehet megverni terepen,de a Niva is nagyon jó

2012. szept. 11. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

sokat használtuk vadász autóként, sosem hagyott cserben

kicsit sokat eszik, de némelyik alkatrészt fillérekért meg lehet szerezni

2012. szept. 11. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó autónak tartom.

Kicsit puritán.. :) sőt nagyon puritán de bárhol elmegy.

Szervízháttere nemigazán van egy csűrben meg lehet szerelni. A legtöbb benzine motorral van szerelve amibe kompatibilis bármely ladamotor. (Extrém strapabíró!!) Ezért olcsó az alkatrész.

Elektronikája egyszerű nem sok meghibásodási lehetősége van. Igazi terepjáró. Aszfalton kicsit szédül... Legalábbis amit én vezettem az olyan volt mint ha egy kiemelt 1200es Ladát vezettem volna. De biztos a gumin is múlik. Kissé sokat fogyaszt annyi a baj vele. vezetni se nehéz.. http://www.youtube.com/watch?v=v_bPH1YcAPE

Ha van az embernek lakatos barátja mert hiába van vastag anyagból azért szereti a rozsda. Van benne terepfelező meg differenciazár. Szerintem jó autó.

http://www.youtube.com/watch?v=8vcmhFvTeOo

Kis híján majdnem katonai terepjáró képességekkel bír.

Nála egy terepjáró tud többet az az Uaz de az 100%katonai jepp.

2012. szept. 11. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az extrém strapabírságot komolyan mondom. Én ladamotort nem bírtam kinyírni egyet se. -Pedig embertelen mit műveltem velük fiatalabb koromban.
2012. szept. 11. 21:56
 6/7 Füles76 ***** válasza:
A fogyasztási költségeket is kompenzálni lehet,ha benzin-gázzal van szerelve.
2012. szept. 12. 19:58
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!