Csonti Cartól autót?
Figyelt kérdés
Valakinek vannak tapasztalataik velük? A hirdetések szövegétől én rosszul vagyok.2012. szept. 11. 13:56
1/12 anonim válasza:
Én bírom a hirdetéseiket. Legalább felvállalja, hogy olcsón árul szemetet :) Onnan autót, hááát , bátraké a szerencse.
2/12 anonim válasza:
Te nézted már az autóikat egyáltalán? Full lelakott, roncs, szemét szakadt tragacs az egész. Törve is voltak, kontárral össze pillanat ragasztózzák, aztán eladják normál áron. Egy mocsok strici banda. A szövegeik meg. Én is hányok tőle, full szánalmasak sztem. Nem vennék tőlük még széklábat sem.
3/12 anonim válasza:
valamelyik nap rakott fel egy 1.6-os Cliot. kipróbáltam és nem csalódtam. egyébként olyan mint a többi kereskedő: KI KELL FOGNI
4/12 anonim válasza:
Én ott vettem autót soha többet nem vennék engem nagyon megvezettek! Még a tipus se volt az amin hirdették mert csak ilyen sufniba lett átalakítva most már lassan a duplájába van a gép!
5/12 A kérdező kommentje:
Elmentem, megnéztem a kocsit amit kinéztem, többet tuti nem fogok foglalkozni velük. Az időt sajnálom, amit elkúrtam vele.
2012. szept. 12. 18:53
6/12 anonim válasza:
Ha jobban megnézed, Csontiék minden modellből a legolcsóbbat árulják. Mit hittél, makulátlan, vezetett szervízkönyves kocsik ? Látom gondolkodásra is sajnáltad az időt :)
7/12 anonim válasza:
Én vettem náluk kocsit, más nem is nagyon foglalkozott ilyen amerikai típussal, sztem féláron vettem! csak ajánlani tudom!
8/12 anonim válasza:
A hirdetés szövegei szerintem frappánsak, a kocsik árai tükrözik az állapotot. Mit gondoltál?
9/12 anonim válasza:
szerintem nagyon egyszerű. ha nem értesz a kocsikhoz akkor vegyél márkakereskedésben garanciális autót. ha szeretnél spórolni, bevállalod a kockázatot és neadjisten értesz egy kicsit hozzá akkor próbálj keresni náluk egy megfelelő autót! elárulom, hogy fog sikerülni. sokaknak sikerült már jó üzletet kötni velük.
10/12 petimegmondja válasza:
Imádom a szövegeket. Minden nap nézzük az irodában, hogy felkerült -e valami új, és azon röhögünk egész nap. Vettem is náluk kocsit, nem egyszer, nem kétszer, és már nem is megyek máshova. Minek? Ugyanazt veszem drágábban. Akkor inkább ráköltöm a pénzt amit spóroltam szervizre, és legalább tudom, hogy jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!