Hány liter motorolaj kell egy Dacia Logan-ba olajcserekor? A szervíz 4,75 litert mond, de az olyan soknak tűnik.
Figyelt kérdés
Köszi!2012. szept. 10. 15:18
1/9 anonim válasza:
Ha dízel, akkor tuti megvan 4 liter alatt, a benzinest nem ismerem.
Ne vidd márkaszervizbe! Csak lehúznak!
2/9 A kérdező kommentje:
SZia. Benzines. Nem márkaszervíz, mert ott 37-et mondtak olajcserére. Sima szervíz, itt 4,75l olajjal 24-ért csinálnák az olajcserét. Csak először 3l olajat mondott, most meg már 4,75-öt...
2012. szept. 10. 16:04
3/9 anonim válasza:
Hagyjuk már! Ennyiért még a márkaszerviz is megcsinálja!
Hagyd ott őket nagyon gyorsan! Pofátlan banda.
4/9 anonim válasza:
csak azt nem értem,hogy egy sima olajcseréért miért fizetnél/föleg ennyit/mikor ezt magad is megtudod csinálni./csak az olaj és a szürö kerül pénzedbe/
5/9 TOMAtm válasza:
ey 1400-1800 as motorba -benzines -99% h nem kell 4 liter,inkább 3-3,5.
6/9 A kérdező kommentje:
Szia. Ha nem lány lennék, és meg tudnám csinálni, akkor megcsinálnám magam, de sajnos nem tudom. :( 5 ezret kérnek munkadíjra és 19-et anyagköltségre. A márkaszervíz még sokkal többet kér. Valakivel meg kell csináltatnom, és eddig ez a legolcsóbb.
2012. szept. 10. 20:43
7/9 Tudatlan2012 válasza:
Ott körül van. Az alkatrészeket rendeld meg neten, mondjuk a Bárdi autónál. Nekem is aranyáron számoltak fel múltkor olajat, 11e-ért 4 litert mikor 5000 körül van ha te veszed meg. Olajszűrőre meg levegőszűrőre is sokkal több pénzt kérnek el, mintha megvenném neten.
8/9 anonim válasza:
Vidd be a kereskedőkhöz. A garancia miatt bele tudnak kötni.
9/9 anonim válasza:
De legközelebb adj meg motor adatokat és gyártási évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!