Akinek a szülei fizetik/fizették valamilyen jogsiját, hogy zajlik le ennek a megbeszélése?
A gyerek kérdezi meg a szüleit hogy befizetik-e, vagy a szülő mondja, hogy befizetlek ha szeretnéd?
Csak érdekelne, én magamnak megdolgozam érte nyáron, de érdekelne, hogy ez hogy zajlik.
Na akkor elmesélem én is a sztorim! :)
25 éves vagyok, és annó 14 évesen nagyon akartam jogsit de nem azért mert hogy én majd nagy motoros leszek mert nem csak jó volt felvágni vele hogy hehe nekem már jogsim van stb.. és akkor M kategóriára ugye meg lehetett csinálni..
13 évesen meg volt a kresz vizsgám és a vöröskereszt! :)
A pénzt én szereztem meg rá, diákmunka meg kaptam lovét és én meg gyüjtöttem se fagyi se semmi mindent tettem férre..
A nehéz pont a szülői aláírás volt! :) De anyám alá írta mert ő közel 10 évet trolibusz és villamos vezetőként dolgozott. :D Persze a családba felvoltak háborodva de ez van sikerült a vizsga 2001.04.13 . án pont péntek 13. volt :D
utána 16 évesen tettem egy A1 et 125 ös mocira de rafinált voltam mert nagy motorom sosem volt nem is érdekelt igazából de kelett hogy 18 évesen le teljen a kezdő jogsi hogy mehessek kamionozni! :)
Be töltöttem a 17 et meg lett a B kategória PÁV 3 belvöldi nemzetközi fuvarozó embedélyem és a taxis vizsgám is mert ugye oda csak a B s jogsi kelett ..
18 évesen le járt a kezdő vezetői engedély és így kapásból 2005 ben megcsináltam a C+E t és a nagy A kategóriát + Nehézgépkezelő PÁV1.2. Szakvizsgák stb...
Kamionosnak nem vettek fel mondván túl fiatal vagyok hát nem problémáztam elmentem a tűzoltósághoz ami sikerült is 1 évet le töltöttem ott járművezetőként utána le építettek mivel hoztak egy jógszabályt hogy tűzoltó képesítés kell tehát az álományból kivettek..
Nem buslakodtam mert taxisoknál voltam utána diszpécser 20 évesen pedig elvégeztem a Troli "TR" és a villamos "V" kategóriát ott voltam egy ideig de nem tetszett ugyhogy mentem a földalá metróvezetőnek +6 hónapos tanfolyam örültem neki nagyon! :) Csak ott is vezetőség csere lett és elszurtak mindent hát nem baj! :) 21 évesen elvégeztem a D kategóriát meg a belföldi buszszolgáltatóit.. BKV nál +1 évet le toltam és ez lett a vége.. Tehát nekem így épült fel a karierem amit utána magamnak jól el is szurtem nagy volt a szám és a fönököket kiosztottam így nem hosszíbatottak szerződést.. amit nem bánok már így utolagosan mert a rendőrségen találtam meg a helyemet és már vezető beosztásba kerültem ! :)
Sok sikert mindenkinek és a kérdés nagyon jó volt köszönöm hogy nosztalgiázhattam! :)
F/25 Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!