Akinek a szülei fizetik/fizették valamilyen jogsiját, hogy zajlik le ennek a megbeszélése?
A gyerek kérdezi meg a szüleit hogy befizetik-e, vagy a szülő mondja, hogy befizetlek ha szeretnéd?
Csak érdekelne, én magamnak megdolgozam érte nyáron, de érdekelne, hogy ez hogy zajlik.
Nincs ennek külön menete, ahogy alakul, ez mindenhol másképp van.
Nálunk volt róla szó, hogy kéne és megbeszéltük a részleteket és ennyi.
Én autós családban nőttem fől, így visszagondolva kicsit túl önálló voltam.
Egyik délután minden megkérdezés nélkül fogtam magam, és elmentem beiratkozni.
Este mikor hazaértek szüleim, közölte velük, hogy beiratkoztam, remélem nem baj :D
nálunk úgy volt hogy mihelyt beléptem a korba, hogy mehetek, mentem, én fizettem félét kb. ők a másik felét.
nálunk a jogsi természetes hogy van, van autó is mellé
Szüleim mondták hogy jó lenne már ha megcsinálnám, aztán anyám beíratott meg szüleim fizették is.
Motorra meg mondtam nekik hogy megcsinálom a jogsit, nem örültek neki de nem tudtak mit csinálni velem. Elmentem és beiratkoztam. Azt persze már én fizettem.
köszi mindenkinek ment a zöld kéz, de jöhet még.
7. válaszoló te k*rva szerencsés vgy, hogy még a szüleid küldenek hogy csináld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!