Menyire számít egy 10 éves 1.3-as 16 szelepes kocsinál hogy menyit futott? évi kb 25-30 ezer km ert raknák bele 4 évig tartanám meg?
Figyelt kérdés
melyiket vennéd inkább egy 10 éves 96 ezret futottat elhanyagolt állapotban vagy egy 10 éves 190-ezret futottat jó állapotban?2012. szept. 5. 13:19
1/6 anonim válasza:
A jó állapotú 199-ezrest. Ha a magyar átlag évi 15 000km-t veszed, akkor 10 évesen az autók 98%-ban minimum 150-160 000km van. A 96k km-es kocsinak még kb újnak kellene kinéznie ( ha igényes gazdája volt). Lehet visszatekertek abban 100-150 000ret :)
Ebben a korban már az autó állapotát kell nézni, nem a számláló állását.
2/6 anonim válasza:
Elhanyagolt állapotút nem vennék.
3/6 anonim válasza:
Már bocsi, de ez egy elég hülye kérdés! Gondolom a 190Ezret futott kocsi a Suzuki és a kevesebbet hajtott valami "jobb" márkájú, azért is tetted fel így a kérdést. :-/ Én a jobb állapotút venném meg a helyedben, ha nem akarsz egyhamar sokat költeni rá.
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a hülyén fogalmaztam mind a két autó suzuki!.
2012. szept. 5. 18:27
5/6 A kérdező kommentje:
igazából főként arra voltam kíváncsi hogy kinek mi számít jobban egy 10-év körüli autónál az állapot vagy a kilométerfutás
2012. szept. 5. 18:31
6/6 anonim válasza:
Sok embernél az első "probléma" kapásból az lenne, hogy SUZUKI! JAjj, mert az nem is autó, olyat ne vegyél.... :( Persze, hogy a jelenlegi állapot a lényeg! Mivel kb. 100Ezer km-t raknál bele te is, az állapot még fontosabb! Gondolom nem örülnél neki, ha az első kanyarban lerobbannál vele. Ha a jobb állapotút veszed, évenként cserélnél vagy 3x-4x olajat, hébe-hóba a kopó alkatrészeket, meg tankolnád. Kb. ennyit kellene neked ráköltened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!