Mekkora cross motort ajánlanátok?
Egész pontosan 19 éves vagyok (októberben leszek 20,de ez most mellékes) és az a helyzet,hogy cross motor vásárláson gondolkozom,de megmondom az őszintét Cross motort nem vezettem még!! Hány köbcentist ajánlanátok?? Esetleg Márkát és típust is írhatnátok,amit megfelelőnek gondoltok számomra.
(leginkább a Siófoki és Kőszárhegyi cross pályán használnám,máshol nem).
Érdekességképpen leírom,hogy én 250 ccm-esben gondolkozom,viszont sokan azt mondják,hogy ez túl sok,erős lenne...szerintetek sem ezzel kéne kezdenem????
Hozzáteszem,hogy nem azért akarok ekkorát venni elsőre mert játszani akarom vele a tökös csávót,hanem azért mert nem szeretnék nagyobb kategóriába lépni,nekem ez bőven elég lenne,de viszont anyagilag meg nem úgy állok,hogy ha mondjuk veszek egy 50ccm-est és esetleg hamar "kinövöm" akkor utána gyorsan veszek egy 125ccm-est...erre nem lenne keretem...
És mondjuk az Enduroból optimális lenne nekem a 250ccm-es???
(Van egy kis tapasztalatom motorvezetésből aszfalton,mert anno bátyám Simson-ját elég sokat vezettem)
vegyél crf 250l et!
enduró de jó pályára is!
én már mentem ien géppel ártérben és jól teljesített!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!