Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora cross motort ajánlanátok?

Mekkora cross motort ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Egész pontosan 19 éves vagyok (októberben leszek 20,de ez most mellékes) és az a helyzet,hogy cross motor vásárláson gondolkozom,de megmondom az őszintét Cross motort nem vezettem még!! Hány köbcentist ajánlanátok?? Esetleg Márkát és típust is írhatnátok,amit megfelelőnek gondoltok számomra.

(leginkább a Siófoki és Kőszárhegyi cross pályán használnám,máshol nem).

Érdekességképpen leírom,hogy én 250 ccm-esben gondolkozom,viszont sokan azt mondják,hogy ez túl sok,erős lenne...szerintetek sem ezzel kéne kezdenem????

Hozzáteszem,hogy nem azért akarok ekkorát venni elsőre mert játszani akarom vele a tökös csávót,hanem azért mert nem szeretnék nagyobb kategóriába lépni,nekem ez bőven elég lenne,de viszont anyagilag meg nem úgy állok,hogy ha mondjuk veszek egy 50ccm-est és esetleg hamar "kinövöm" akkor utána gyorsan veszek egy 125ccm-est...erre nem lenne keretem...

2012. szept. 3. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem is sok a 250-es. meg kezdésnek én a helyedben inkább az endurok felé kacsintgatnék
2012. szept. 4. 00:35
 2/7 A kérdező kommentje:

És mondjuk az Enduroból optimális lenne nekem a 250ccm-es???

(Van egy kis tapasztalatom motorvezetésből aszfalton,mert anno bátyám Simson-ját elég sokat vezettem)

2012. szept. 4. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
125ös cross is marha erős egy kezdőnek! kb 40Le!!! Egy 250es már 55-60Le. Nem tudod kimotorozni. NA meg üzemórásak és csak pályán használhatod. Egy utcai 250 es 4ütemű meg kb 25Le de van lámpája,használható közúton, de jogsi kell hozzá.
2012. szept. 4. 09:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen a tanácsod,megfogadom!!! Keresek egy 250 ccm-es endurot azt azt veszek inkább. Azt tudtam,hogy kell rá jogosítvány de ha jól tudom,nem túl drága szóval nem lesz gond remélem. Azt majd idővel,ha úgy alakul és lesz pénzem akkor majd veszek egy Cross mocit is.
2012. szept. 4. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
okos és felelősségteljes döntés :)
2012. szept. 4. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

vegyél crf 250l et!

enduró de jó pályára is!

én már mentem ien géppel ártérben és jól teljesített!!!

2012. szept. 13. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,most néztem képet erről a motorról és valami ritka módon tetszik!!! Mindjárt böngészgetem is a használtmotor.hu-t,hogy mennyiért is van :)
2012. szept. 13. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!