Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Keeway robogókat melyik...

A Keeway robogókat melyik ország gyártja?

Figyelt kérdés
Mi erről a robogó márkáról a véleményetek? Kinéztem egy ilyet magamnak, de semmit nem tudok róla, nem vagyok tájékozott "robogó" terén.
2012. szept. 3. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Kínai.

Motorikusan strapabíró de gyengébb teljesítményű, mint pl. egy olasz. Ellenben lényegesen olcsóbb.

Sajnos a műanyagok és az alkatrészek (pl. elektronika) minősége sem épp hibátlan, de HIHETETLENÜL olcsó hozzá minden (pl. egy fékbetét 2e forint...).

Szerintem ha új robogóhoz ragaszkodsz akkor közepesen jó vétel, ha használtban akkor semmiképp se vegyél keewayt.

A 4 ütemű keewayek összehasonlíthatatlanul jobbak, mint a 2 üteműek. Főleg 80-as hengerrel még használhatóak is! És pofátlanul olcsó hozzá egy hengerszett (10e alatt van...)

2012. szept. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!