Simsonosok! Télen is használjátok a motort?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el motorozni, és úgy vagyok vele ,hogy télen is használhatnám majd, de télen szerintem nem szoktam motorosokat látni. Ez miért van? Vagy vannak télen is?2012. szept. 3. 14:02
11/22 A kérdező kommentje:
Hát nekem n-es gépem van ami alapból ment kb 45-öt úgyhogy úgy örülök annak is ,hogy megy 65-öt:D (kicseréltem a lánckereket meg kipufból kiszedtem a fojtást)
2012. szept. 3. 16:02
12/22 anonim válasza:
Remélem lesz télen hó, mert akkor tuti ott fogok vele ökörködni a hóban. :D Egyébként én már 18 fokban térdgatyában ráfagyok. :D De hát fel kell öltözni normálisan . Havon amúgy se mennék 50-el.
13/22 anonim válasza:
Nekem meg elég a 65, nem akarom tuningolni. bár meg lett csinálva hogy legyen benne 4. fokozat és a 65 3 sebességgel lett mérve, úgyhogy lehet hogy valamivel gyorsabb, de azóta nem mértem. Azon kívül nem akarok hozzányúlni, ezt is csak azért csináltattam, mert szeretek váltani.
14/22 anonim válasza:
10-es, engem érdekelne, hogy mit csináltál a kicsikével, hogy majdnem 100-at megy.
15/22 anonim válasza:
Hűha,kiszedted a fojtást? Ezám a tuning!
Repedtfazék hangja lesz,és sz@rabbul is megy XD
16/22 A kérdező kommentje:
Hát nem..:D De ez annyit tesz h kiszedtem a folytást ,hogy kiszélesitettem a lyukat azon a lemezen meg azt a négyzet alakú csövet kiszélesítettem.
2012. szept. 3. 20:50
17/22 anonim válasza:
A kérdező az N-es Simsonjából szedte ki. Ez gyárilag le van folytva hogy csak 40-et menjen. Tehát megcsinálta olyanra mint egy B-s.
18/22 A kérdező kommentje:
Pontosan, és városba ez nekem bőven elég.
2012. szept. 3. 21:15
19/22 anonim válasza:
Én még nem motoroztam télen, de idén még nincs hó muszáj lesz. Szerintem egy jó meleg térdvédő kell mert szétmehet a térded.
20/22 anonim válasza:
Én két évet jártam motorral napi 50 kilométert dolgozni.
(25 oda-vissza)
-20 és -25°C -ban is!
Ezalatt a két év alatt úgy megfázott a térdem,hogy van amikor egyszerűen nem bírom kinyújtani v.
behajlítani a lábam!!!
És hiába volt rajtam
-térdvédő
-alsónadrág
-melegítőalsó
meg még egy nadrág!
Pedig csak 30-40 körül mentem,
és akkor még csak 24-25 éves voltam!
Úgyhogy nagyon vigyázni kell a téli motorozgatással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!