Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyivel kell többet fizetnem...

Mennyivel kell többet fizetnem ha keveréket tankolok? ( 1:50 )

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Keverék a kutakon nincs legalább 15-20éve. Milyen jó is a különolajozás!!!
2012. szept. 3. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég kevés kút van, ahol tartanak keveréket (a nagyobb hálózatokban nincs, talán még a "TSZ-kutak" egyike-másika tart) és keverőkannák sincsenek már, így magadnak kell megkeverned a benzint. Azt, hogy így mennyivel kerül többe, ki tudod számolni, ha megjegyzed, mennyi benzint tankoltál, mennyi olajat öntöttél hozzá és mennyibe kerül literenként az olaj.
2012. szept. 3. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
tudom, de ha utána adnak hozzá olajat ! úgy gondoltam én, hát tudom hogy nincs már olyan !
2012. szept. 3. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Adnak hozzá olajat? Ez nekem új. Jó pár éve motorozom kétüteműekkel, de azokon a kutakon, ahol nincs keverék, csak az a módszer működik, hogy viszek magammal olajat vagy veszek magamnak és hozzákeverem.
2012. szept. 3. 13:19
 5/9 A kérdező kommentje:
hát nekem adtak ! :)
2012. szept. 3. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Adnak valami szar Arolt vagy Pristát...egyiket se raknám motorba. Vegyél valami fél- vagy fullszintetikus olajat és számold ki mennyi fog kelleni a benzinbe.
2012. szept. 3. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Castrol 2T 1700 ft/liter.

Tehát egy deci 170 ft.

5 liter keverék ennyivel lenne drágább.

/anno olcsóbb volt a 91K literje,mint a 98-as szuper/

2012. szept. 3. 15:32
 8/9 A kérdező kommentje:
na egy jó részletes ÉRTELMES válasz :) köszönöm !
2012. szept. 3. 21:41
 9/9 Bajer ***** válasza:
Kb. 2200 ft-al mert a STIHL olajat pont 1:50-hez kell keverni és a motor élettartamát garantáltan meghosszabbítja, ugyanis 12 500-as max. fordulathoz van fejlesztve. Ennyibe fáj 1 liter belőle.
2012. dec. 5. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!