Részletkérdés ha egy kis autóval mész ki lakott területen kívülre és ütközöl egy nagy autóval, akkor komoly valószínűséggel ott halsz meg. És hogy (nem irigylem tőle), a nagy autós meg max. Egy-két végtag törést szenved el. Te mit gondolsz erről?
Részletkérdés ha egy kis autóval mész ki lakott területen kívülre és ütközöl (akár tökéletes vezetési tudással is) egy nagy autóval, akkor komoly valószínűséggel ott halsz meg. Ez nem lényegi kérdés? És hogy (nem irigylem tőle), a nagy autós meg max. Egy-két végtag törést szenved el. Te mit gondolsz erről?
Ez nem lényegi tény annál döntésnél, hogy elhagyod-e a várost egy városi autóval?
# 21/22 ma 13:14
A Modus árában gondolkozva igen.
A városban a kis autóké is talán, meg a kompaktoké. Sajnos kis autó még városban sem túl biztonságos és főleg nem kicsi.
Ha csak olyan együléses (~1,2utas/autó napjainkban) jövő autói lennének akkor mind sokkal biztonságos lenne, és városban a gyalogosra is.
Amúgy ha a sebesség komoly mértékű túllépést baleset okozása nélkül is börtönnel fenyegetnék, már a kompakt is biztonságos lenne bárhol.
Te valami idióta aktivista vagy vagy mi a tököm? Hol érdekel téged, ki mivel hova megy, mi közöd hozzá?!
Én bizony kockára fogom tenni a családom és magam életét is, mert nem 15 literes átlagfogyasztású batár autóval fogok autópályán közlekedni, hanem a kis 1.3-as Suzukimmal és 5.5 literrel.
Senki nem mondta, hogy batárral közlekedj.
Én azért írtam ki a kérdést, mert rengeteg ilyen nagyon felelőtlen ember van, és nagyon sok halott aki csak ennek a felelőtlen döntésnek a áldozata.
Legtöbb esetben a büszkeség, "Hogy van autóm (!!!), akkor nem megyek vonattal, mert ciki."
Utálom ha egyes szülők a saját önzésük vagy rossz anyagi helyzetük miatt tudatos DÖNTÉSsel a gyerekeik életével játszanak.
Ezzel az erővel a fém mászókákkal nem is lett volna baj.
Nézzen már körbe mindenki, hányan ezért vesztik életük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!