Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó szempilláról mi a vélemén...

Autó szempilláról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Vennél ilyet?

Kíváncsi vagyok a véleményedre, ha meglátsz egy szembe jövő autót amin ilyen van, mit gondolsz? :-)

#autó szempilla #autó szempill #autószempilla
2012. szept. 2. 08:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Csípem az ilyen "hűderohadtgáz-hogynézmá'ki"-féle hozzászólókat..XD

Érted-azt sem tudja milyen autó,milyen szemöldök,hová,és mekkora..-de neki máris rohadt gáz:))))

2012. szept. 2. 16:23
 12/32 A kérdező kommentje:

igen, én is szeretem az ilyen hozzászólásokat..

én tegnap láttam egy ilyet egy autón és néztem hogy hűű ilyen nekem is kell :-)

2012. szept. 2. 20:24
 13/32 anonim ***** válasza:
53%

"Érted-azt sem tudja milyen autó,milyen szemöldök,hová,és mekkora."

Ha nem mondja meg a kérdező akkor honnan kéne kitalálni? Ő megkérdezte hogy kinek mi a véleménye, nem volt odaírva hogy csak pozitív kritikákat kér. Ha meg eldöntötte hogy ilyet akar akkor minek megkérdezni?

amúgy meg el nem tudom képzelni hogy valakinek ez tetszik

[link]

[link]

2012. szept. 2. 20:37
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy autó kinézete mindent elárul a tulajdonosáról.

A sok szürke-depis ember között egy igazi színfolt lenne mondjuk meglátni a belvárosban egy ilyen mókás kisautót,a tulajáról pedig nyílván egy életvidám ember "jönne le"elsőre,aki nemcsak puszta tárgyként tekint az autójára,hanem szereti is azt.

Szoktam találgatni a körülöttem lévő kocsiknál a forgalomban,hogy vajon milyen forma ülhet benne,általában be szokott jönni a tippem:)

2012. szept. 2. 20:42
 15/32 anonim ***** válasza:
53%

Nekem ugyan annyira nem tettszik egy micrán mint egy 5-ös BMW-n. Aggathatják bármire, akkor se fog tettszeni.

2012. szept. 2. 20:44
 16/32 anonim ***** válasza:

Ha nem,hát nem :)

Ahány ház,annyi szobás.

2012. szept. 2. 20:48
 17/32 A kérdező kommentje:

Igazából nem az volt a kérdésem, hogy ha akarnál milyet vennél, milyen autóra, hova tennéd, sőt a méretére se vagyok kíváncsi.

Szimplán az lett volna a kérdésem célja, hogy megtudjam az emberek véleményét, akár pozitív, akár negatív az autópilláról.

Amúgy szerintetek lenne olyan vadbarom, aki egy ilyet lelop az autóról? Ha jól tudom öntatapadós matricával lehet feltenni.. :-(

2012. szept. 3. 07:31
 18/32 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak olyan barmok hogy már csak szórakozásból is leszedik. Sokan a villamosokról/ buszokról is lelopják a kihajolni tilos stb.. táblákat, a parkoló autókról szelepsapkákat, emblémákat lopnak. Lehet valakinek ez a szempilla tetszik meg.
2012. szept. 3. 08:59
 19/32 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk, szemöldök vagy szempilla?

Nagyon nem mindegy.

2012. szept. 3. 10:46
 20/32 A kérdező kommentje:
szempillát írtam...
2012. szept. 4. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!