Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az baj ha rozsdás a henger?

Az baj ha rozsdás a henger?

Figyelt kérdés

Van egy honda x8r-s em és leszedtem a hűtőventillátor

burkolatát és láttam hogy tiszta rozsda az egész henger, de a hengerfej nem . A henger gyári 50 es 8 éves sztem megette az idő. Okozhat ez valami bajt a jövőben ? Ha igen akkor mit és meddig bírja kb?

#Honda #Honda x8r-s #rozsdás henger
2012. aug. 31. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az csak felületi rozsda. Ha csiszolópapírral meg csiszolod egy picit, máris elő fog tűnni a tiszta fém. A legjobb az lenne ha át csiszolnád az egészet, és lefestenéd hőálló festékkel.
2012. aug. 31. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy ha nem akarsz rá festéket jó oda hőálló lakk is. (De nem ám a leggagyibb!) Jah, és vékonyan vidd fel rá, nehogy leszigeteld, és megsüljön!
2012. aug. 31. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

Hengert festegetni+lakkozni bazz XD Ez a hét legnagyobb ökörsége komolyan mondom!

1.Többet ártasz vele mint használsz,az életbe nem hűl le rendesen

2.Nincs az a festék,amit pár hónap használat után ne dobna le magáról.Akkor pedig egy kókány,lepattogzott festésű hengerrel állsz szemben.

Ha jársz vele rendszeresen,lefog pattogni a rozsda,és nem lesz semmi baja.

2012. aug. 31. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Vas hengereket leszokták festeni, hogy ne rohadjon. Az alut nem szokták.

A hülye Polini is nyilván azért festi a vashengereit mert tudatlanok. [link]

2012. aug. 31. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
ok értem kössz de mennyi idő után kéne lepattognia a rozsdának mert 1,5 hónapja szinte neaponta járok vele(mióta nálam van ) a festés meg fölösleges mert nem látszik a henger csak azt akartam tudni hogy pl télen nem fagy e szét könnyen vagy szétpattan a henger ha megeröltetem
2012. aug. 31. 14:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar az hogy hogy néz ki akkor nem érdekes. Semmi baja nem lesz tulajdonképpen. A rozsda meg nem fog csak úgy lepattogni...
2012. aug. 31. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!