Peugeot 308 cc teljesen kezdőnek túlzás?
Hitelre mindenképpen ne vegyenek a szüleid neked ilyet, ha meg ki tudják fizetni egybe akkor mehet.
Aki meg sportosnak nevezte annak is csak gratulálni tudok, mivel egy egyszerű 1.6-os motorral megvan hallva szerencsétlen. Kell bele anyag a tető hiánya miatt.
Én inkább egy 206-ost vagy 7-est ajánlanék, és azokból is van cabrio.
"sportosnak nevezte annak is csak gratulálni tudok"
Köszönöm a gratulációt, én meg a szellemi alacsonyságodhoz gratulálok.
Mint írtan, a kérdez számára túl dinamikus, mivel ő kezdő vezető. Mint említettem: én használtam ilyen kocsit, és nem egy-két száz km-t vezettem azt, így tudom mért írtam. Próbált ki, azután okoskodj.
És ezért lepontozod a válaszom, ismét csak grat, nem alacsonyodok le a szintedre és én nem teszem meg ezt a te "hasznos" válaszoddal.
Persze először egy kezdőnek minden autó erős, de egy fél év után már szerintem tud az ember különbséget tenni.
Gondolom te a 2.0 hdi-val próbáltad ugye? mert akkor megértem miért írtad sportosnak, de azt honnan gondoltad, h ő is majd ugyan azzal a motorral fogja kipróbálni?-.-
Felesleges kezdőnek egy olyan kocsi amit ennyire félt.
16:41/21:48-as hőbörgő gratulálóembernek meg annyit, hogy egy lepontozástól még nem lenne 0%-a. Gratulálok hozzá:)
upsz akkor van min elgondolkodnom :(
bocs az offért, de elkapott a hév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!