Hogy bírták az emberek a 60',70'80'-as években, hogy minden második autó kétütemű volt? A csodás Barkas teherautókról nem is beszélek.
Figyelt kérdés
Tegnap ment előttem egy Trabant /2T/,de azthittem kiköpöm a tüdőmet.
Hogy tudták ezt elviselni az emberek régen?...
2012. aug. 30. 13:22
1/13 anonim válasza:
sokkal kevesebb autó is volt még
2/13 anonim válasza:
Így van. Össze sem lehet hasonlítani az akkori forgalmat a mostanival. Kb. 20 éve még haverral kifeküdtünk az országútra, és vagy 10 percig ott tudtunk feküdni. Ma ugyanerre az útra sokszor csak hosszas várakozás után tudok kikanyarodni autóval. Sokszor átmenni nem lehet, nemhogy kifeküdni a közepére...
3/13 anonim válasza:
Tömeg közlekedtem több mint 30 évig még egy trabi is nagy megváltás a buszhoz képest. Erről ennyit.
5/13 anonim válasza:
Kawaer5: Dettó :) nincs is annál jobb.
6/13 A kérdező kommentje:
betegek:)
2012. aug. 30. 15:05
7/13 anonim válasza:
Dehogy nincs. Az illaa és a hangja együtt. Én imádom a Wartburg 353 és a Trabant 601 hangját is.
8/13 anonim válasza:
Igaz :) De a legjobb az Arrow dob "énekét" hallgatni, miközben szívod befele az elégett Castrolt vagy Repsolt :)
9/13 A kérdező kommentje:
A kemoterápián meg egy szobában fogtok barchobázni...XDDdd
2012. aug. 30. 15:32
10/13 anonim válasza:
Hát Kawaer5 és 76%os válaszoló, már várom hogy találkozunk :DD
Sajnos atól a füsttől nekem nem lesz bajom amit beszívok, mert mostanában elég kevés ilyen járművet lehet látni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!