Akik forgalmi vizsgán adtak kenőpénzt a vizsgabiztosnak át is mentek utána, vagy van aki így is bukott?
Holnap vizsgázok és az oktatóm megemlítette hogy jó lenne még egy kis "biztatás" a vb-nek, állítólag 30e fölött tuti a vizsga, de én ezt nem hiszem el, attól félek rögtön elzavar a vb ha bepróbálkozunk... Viszont a szüleim nagyon kiakadnának ha megbuknék, ráadásul már időm se lenne a suli miatt megint járni, elévülne a kreszvizsgám is meg minden :/ szóval nem tudom mit csináljak :S
Van olyan aki fizetett neki és még úgy is megbukott?
Én biztos nem fizetnék kenőpénzt, mert ha kiderül akkor eljárást indítanak ellened, aztán mehetsz bíróságra...
Mindenki megtudja csinálni a forgalmi vizsgát annyira nem vészes. Csak a lényeg h koncentrálj és nagyon figyelj mindenre.
Viszont ha fizetsz mondjuk 30-50 ezret s elfogadják, és elkövetsz vlami hülyeséget a forgalmi vizsgán emberi veszélyeztetés ne hagy isten baleset, átmész piroson akkor a kenőpénz is oda van, tehát duplán elronthatsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!