Milyen autót ajánlanátok 300ezer forintig?
Jobban a dízelek érdekelnének, mert sokat mennék vele és jól jönne hogy keveset eszik. Renault 19 és Opel Astra F ami nekem igazán tetszik, de más lehetőség is érdekelne.
Minden válaszért felpontozás jár.
Köszi előre is.
izé..nem bántásból,de 300 ezerért nagyon nem valószínű hogy épkézláb dizelt kapsz.legyen szerencséd,kívánom neked,de 300ért csak valami öreg kocsit kaphatsz -amiben valószínűleg már 1-2-3 alkatrész megérett a cserére és mégha öreg is nem olcsó a szervize.sajnos ennyiért én nem ajánlok semmit,csak annyit hogy még gyűjts hozzá egy keveset,vagy legyen ez a 300 az önrészed és még 3-400at vegyél fel hitelt a gépre.
700000 ért itt egy 88K kilóméteres 2002es mondeó,ez egy jó autó,banktól még kedvezményt is kapnál rá ha tőlük hiteleznéd.
Na jó nem prédikálok,te tudod.
Tényleg nagyon tetszik, amit linkeltél, de neklem 1. autónak ökéletes lene egy 20 éves autó is. Végül is akár hitelt is vehetnék fel, csak akkor kb 1 millió lenne a vége, csak az a baj, hogy imádom a dízel autó hangját turbóval és egy ilyenbe már nem lenne szívem beletenni, meg amúgy is ezen is lenne mit javíani. Írja, hogy csomagtérajtó teleszkópok rosszak, meg a vezető ülés magasságát sem lehet állítani és már törött is volt.
Így 2. ránézésre egy ilyen autóra nem vennék fel hitelt, de meggondolom a lehetőségét.
Én még 2007-ben vettem egy nagyon jó dízelt,de az is 400 volt.Eddig csak olajat cseréltem benne meg féktárcsát/betéteket.
Az átírásra,eredetvizsgára,biztosításra is számolj,nekem minden együtt közel 90 ezer volt még az autó árán felül.
Egyébként Lancia Dedrát vettem(nem írtam el,nem Delta).
Lehet,hogy csak én fogtam ki nagyon jót,de tényleg meg voltam/vagyok vele elégedve.
Sok sikert neked is,hátha találsz olcsón jó.Szerintem nem lehetetlen.Vagy Volkswagen golf régebbi esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!