Forgalmi vizsgán így megbuktatni?
Figyelt kérdés
K.rvára felidegesített, 60-as táblánál 40-el mentem, oké, hiba, de azért nem mertem gyorsabban menni mert akkor meg az a baj. És ezért félreállított, vége a vizsgának. Miért nem szólt hogy gyorsabban is mehet, vagy valami?
Pedig teljesen jól mentem, kezdem azt hinni hogy a pénzről szól ez az egész dolog.
2012. aug. 29. 09:47
22/24 A kérdező kommentje:
2000 forint volt a pályadíj a forgalmi előtt.
2012. szept. 1. 13:30
23/24 anonim válasza:
Teljesen igaza van a kérdezőnek lehúzás az egész, bár engem teljesen jogosan buktattak meg, de az izgulásom miatt. Engem az oktatóm akar lehúzni, tömi a fejemet a plusz órákkal aminek semmi értelme és nem hogy felkészítene a vizsgára csak össze vissza dumál és idegesít, hogy ne legyek biztos magamban! Eddig a 30 óra fölött vettem 15 óra pluszt ebből 5 órát éreztem hasznosnak.
24/24 anonim válasza:
Pénzről szól. Gondolj bele, ha nem arról szólna akkor miért lenne 20 ezer forint lefizetni? ...és biztos minden nap van ilyen, de mondjuk feleznek az oktatóval... akkor 5x 10.000 az heti 50ezer... 52x50.000? Még, hogy nem a pénzről szól. Én holnap megyek vizsgázni. Humoros kis képet viszek az oktatónak és vizsgabiztosnak. Kíváncsi leszek hogy reagálnak (hangulatjavítónak viszem nem lefizetésként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!