Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán így megbuktatni?

Forgalmi vizsgán így megbuktatni?

Figyelt kérdés

K.rvára felidegesített, 60-as táblánál 40-el mentem, oké, hiba, de azért nem mertem gyorsabban menni mert akkor meg az a baj. És ezért félreállított, vége a vizsgának. Miért nem szólt hogy gyorsabban is mehet, vagy valami?

Pedig teljesen jól mentem, kezdem azt hinni hogy a pénzről szól ez az egész dolog.

2012. aug. 29. 09:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok!

Hogy a lakótelepen lassabban mentem, mint a megengedett legnagyobb sebesség, azt nálam csak hibapontként vette, a lényeg, hogy ilyen, és ehhez hasonló sok kis hibapont végeredménye volt, hogy "találkozzunk legközelebb"!

2012. aug. 29. 14:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

" A tábla = megengedett legnagyobb sebesség, ha jól tudom, és nem a kötelező sebesség! Vagy nem jól tudom???"

Jól tudod. Viszont az indokolatlan lassú haladás akadályozásnak minősül amit szintén nem enged meg a kresz. Mondok egy szélsőgséges példát: a körúton nem araszolhatsz 20km/h-val - mert mondjuk a kirakatokat,csajokat nézegeted - ha a többieket akadályozod és a forgalom ritmusa nagyobb sebességet is megengedne.

2012. aug. 29. 14:52
 13/24 anonim ***** válasza:
*az előző példa pl normál 50 km/h sebesség korlátozás mellett.
2012. aug. 29. 14:53
 14/24 A kérdező kommentje:
De egyébként a lényege a dolognak nem is ez a 60-as tábla, hanem ez a lehúzás. Gondolom elég csak minden 2.-at megbukni, már jó pénz jön nekik. Én persze pont beleestem. Most a plusz óra megint 10 ezrek lennének, 11 ezer a vizsga, meg 2 ezer pályadíj, meg istenf.sza. Egy jogosítvány belekerül vagy 250-300 ezer forintba, mert ezek a köcs.gök lehúzzák az embert, ez ellen kéne valamit tenni. Mert ha nem hibázol semmit, akkor is ha úgy tartja kedvet, megbuktathat.
2012. aug. 29. 19:37
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
minek veszel plusz órát? nem vezetsz rosszul, csak lassabb voltál a kelleténél.
2012. aug. 29. 19:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van! Az egész arra megy ki.

(Tesóm vizsgázott: mentek át a városban a Tisza-hídon, mellette a vizsgabiztos rágyújtott, és a híd közepén az öngyújtóját kiejtette a lehúzott ablakon. Dilemma: megálljak, hogy az értékes öngyújtót fel tudják szedni, és akkor bukta, vagy vezessek tovább, elveszik az öngyujtó és esetleg azért lesz bukta????) Megállt, és persze, hogy bebukta!

2012. aug. 29. 19:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen, csak ha 3 hétig nem vezetek semmit, az is sza.r. 1-2 órát kellene venni vizsga előtt, ennyi.
2012. aug. 29. 21:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Amikor én vizsgáztam, 5 órát kellett minimum tudni leigazolni, és ezt az igazolást az oktató adta ki. Márpedig ő csak akkor, ha megkapta annak ellenértékét is.
2012. aug. 29. 21:09
 19/24 anonim ***** válasza:

Azon gondolkoztatok már, hogy mindig azok írkálnak lehúzásról, akik valami nagyon banális dolgot művelnek, és ezért meg merik őket buktatni?

Én is csináltam hibákat, mégis elsőre meglett a vizsga. Ez egyáltalán nem a lehúzásról szól. Persze biztos vannak korrupt vizsgabiztosok, de amennyire én belelátok az egészbe, ha valami oltári nagy baromságot csinál, akkor megbuktatják.

Ha pedig ezt az illető nem érzi akkora hibának, (hanem lehúzásnak) akkor nem is áll készen a forgalomban történő vezetésre. Az ilyen ember simán megáll a zebra közepén, az autóbuszöbölben, megfordul záróvonalon mer nehogymár elmenjek 500 métert a kereszteződésig, megáll a roki helyen mert úgyis van még egy csomó, nem indexel mer úgyis tudják merre megyek, megállok majd kikerül..

2012. aug. 31. 12:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Barátom, olvasod milyen dolgok vannak, a legkisebb baromság miatt is megbuktathatják az embert, ami máshol még a 1 hibapont kb. És lehúzás igen, mert ha nem buktam volna meg, akkor is kb 200.000-250.000 forint a jogosítvány mindennel együtt, ez normális szted? Pluszóra, pályadíj, istenf.sza. És ha te nem hallasz ilyen dolgokról, akkor vagy hülye vagy, vagy burokban élsz.
2012. szept. 1. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!