Forgalmi vizsgán így megbuktatni?
K.rvára felidegesített, 60-as táblánál 40-el mentem, oké, hiba, de azért nem mertem gyorsabban menni mert akkor meg az a baj. És ezért félreállított, vége a vizsgának. Miért nem szólt hogy gyorsabban is mehet, vagy valami?
Pedig teljesen jól mentem, kezdem azt hinni hogy a pénzről szól ez az egész dolog.
4-es vagyok!
Hogy a lakótelepen lassabban mentem, mint a megengedett legnagyobb sebesség, azt nálam csak hibapontként vette, a lényeg, hogy ilyen, és ehhez hasonló sok kis hibapont végeredménye volt, hogy "találkozzunk legközelebb"!
" A tábla = megengedett legnagyobb sebesség, ha jól tudom, és nem a kötelező sebesség! Vagy nem jól tudom???"
Jól tudod. Viszont az indokolatlan lassú haladás akadályozásnak minősül amit szintén nem enged meg a kresz. Mondok egy szélsőgséges példát: a körúton nem araszolhatsz 20km/h-val - mert mondjuk a kirakatokat,csajokat nézegeted - ha a többieket akadályozod és a forgalom ritmusa nagyobb sebességet is megengedne.
Igazad van! Az egész arra megy ki.
(Tesóm vizsgázott: mentek át a városban a Tisza-hídon, mellette a vizsgabiztos rágyújtott, és a híd közepén az öngyújtóját kiejtette a lehúzott ablakon. Dilemma: megálljak, hogy az értékes öngyújtót fel tudják szedni, és akkor bukta, vagy vezessek tovább, elveszik az öngyujtó és esetleg azért lesz bukta????) Megállt, és persze, hogy bebukta!
Azon gondolkoztatok már, hogy mindig azok írkálnak lehúzásról, akik valami nagyon banális dolgot művelnek, és ezért meg merik őket buktatni?
Én is csináltam hibákat, mégis elsőre meglett a vizsga. Ez egyáltalán nem a lehúzásról szól. Persze biztos vannak korrupt vizsgabiztosok, de amennyire én belelátok az egészbe, ha valami oltári nagy baromságot csinál, akkor megbuktatják.
Ha pedig ezt az illető nem érzi akkora hibának, (hanem lehúzásnak) akkor nem is áll készen a forgalomban történő vezetésre. Az ilyen ember simán megáll a zebra közepén, az autóbuszöbölben, megfordul záróvonalon mer nehogymár elmenjek 500 métert a kereszteződésig, megáll a roki helyen mert úgyis van még egy csomó, nem indexel mer úgyis tudják merre megyek, megállok majd kikerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!