Mi a véleményetek a Honda CR 125 és a CR250 ről és mi a különbség simson után megfelel?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 18:20
11/13 anonim válasza:
Simson után durva lenne egy cr, még a 125 is. Persze meg lehet szokni. Azthiszed a simson hűdejól megy, tudsz motorozni, mi neked már az cr. Csak hogy majdnem 40 ló, a simson meg még 4 se volt. Nekem egy 60/4-es simsonom van, és azzal is meg kellett tanulni motorozni. Pedig az nem pörög 8 ezerig se, és nem is annyira hegyes a teljesítménygörbe. Először én egy dt 80-ast vagy 125-öst vennék ha 2t-ben gondolkozol, hogy megszokd a motor súlyát, terepezés rejtelmeit. Amúgy van egy 125-ös dr-em eladó. Simson után tökéletes szerintem, én is simson után ültem át.
12/13 kissdavid20 válasza:
Én simson után vettem cr250 et. Először féltem tőle egy kicsit, főleg hogy felszerelésem sincs hozzá (még bukó se). Ha van érzéked a motorozáshoz és a testalkatod is megfelelő akkor élvezni fogod és nem dob le.
13/13 anonim válasza:
Nem ajánlom...Simson után kezdj kisebbel mondjuk yamaha dt.Én is azzal kezdtem tudott mutatni újat és azzal is el szálltam párszor.Majd 3 év múlva vettem cr 250 et.Brutális élmény és a fogyasztása is!kb 6l-8l/óra.De az élményt meg kell fizetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!