Lehet feszitőgörgő helyére vezető görgőt tenni?
A feszitő- és vezetőgörgőm is csapágyas. Néztem neten a vezető 7900 Ft, a rugós feszitőgörgő kompletten 30 000 Ft.
Nem lehet ugy megoldani a feszitőgörgő esetében, hogy nem kompletten cserélem ki az egész feszitő rendszerrel (vagy házzal) együtt, hanem csak a görgőt? Vagy a kettő nem is egyforma? (ránézésre, méretre az)
ford fiesta 1.3 2002 a9jb
Végre egy ember aki a kérdéshez megadja az autó adatait!!! :)
Lehet külön is cserélni a rugós feszítőn a csapágyat, viszont abban nem vagyok biztos, hogy a méretek megegyeznek, de ha ez így van, akkor is lehet venni rávalót külön, ha jó a rugós része!
:) most látom, adatot megadtam ugyan, de a kérdés nem volt túl egyértelmű, bár a válaszból ez nem derül ki :). Tehát a vezetőgörgőt akarom berakni a feszitőgörgő helyére és igy az egész 15000 lenne csak.
Lehet én vagyok figyelmetlen vagy rossz helyen kerestem, de nem találtam külön görgőt a feszitőre.
köszi a választ!
a feszitéssel nincs gond, csak ha leveszem a szijat és megpörgetem a görgőket akkor kicsit ciripel és kotyog.
Szétszedés nélkül mértem meg őket. az egyik 70 a másik 74 mm. Ha jól tudom 72 mm es görgő biztos h van, azaz ha veszek 2 72-est akkor méretben ugyanott vagyok.
igy működik a dolog? :)
a szétszedés macerás, a kocsi folyamatos használatban van
Örülök! Köszönöm a visszajelzést!
Szeretem amikor (vissza)reagálnak, ha már az ember próbál segíteni, bár ez elég ritka..
:)
én is úgy gondolom, ha van egy kérdés és van rá válasz vagy egyéb megoldás akkor azt érdemes azért leirni.
Köszönöm én is a segitséget, tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!