Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó vásárlásnál mekkora...

Autó vásárlásnál mekkora próbakört mentetek?

Figyelt kérdés
hány km volt kb?

2012. aug. 28. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
kb 20 km-rt volt egy kis város és országút.
2012. aug. 28. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy sokan lepontoznak,de mi csak beindítottuk ott helyben az autót,és kuplungból kb. 1 métert mentünk.Utána visszatolattunk a helyére.Tehát olyan 2 méter.Mi adtuk a mi autónkat,beszámolta,s ő az övét(HANDLER).Amit még kértünk,az egy vezérlés csere,olaj+szűrő,és fékrendszer(4 tárcsa+betétek).Ezekért fizettünk még pluszban az eredeti árhoz 22O Eurót.A szerződést pedig együtt írtuk,ami elég komoly volt,ezért nem volt szükség próbára.Azóta már vagy 15OOO km tettünk meg vele,semmi gond.Ha komolytalan az eladó,úgyis átver.Mit tudsz meg mondjuk 2O-3O km próba után?Azt úgyse tudod meg,hogy eszi az olajat,vagy már csere érett a fék,esetleg ázik be valahol.stb.
2012. aug. 28. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Próbáld ki mennyit megy rükvercben és tedd fel youtubera a kerekedő fejét, igy fog orditani: ...ááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:P

Autóvásárlásnál ez a legjobb móka, ezt ne hagyd ki. Ráadásul szólni sem mer, mert el akarja adni a kocsit.

2012. aug. 28. 14:00
 4/10 anonim ***** válasza:
# 3 lol
2012. aug. 28. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

köszi 3. jól esett ez a kis röhögés

:DDD

2012. aug. 28. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Mit tudsz meg mondjuk 2O-3O km próba után?

kb annyit, hogy kényelmes e? mennyire állnak kézre a dolgok, menet közben, hogy viselkedik... a többi amit írtál meg alap, hogy előtte egy megbízható szerelővel átnézettjük ahol nem engedik ezt kapásból kerülöm.

2012. aug. 28. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Én még autót nem vettem (csak örököltem), de egy barátomat elkísértem autóvásárlásra.

Ő kb két utcányit ment vele, talán megvolt az 1 km. Utána elvitte állapotfelméretni. Azt hogy mennyire kényelmes, mennyire áll kézre már tudta, hiszen a céges autója is ugyan ilyen típusú volt.

2012. aug. 28. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
1235 km
2012. aug. 28. 18:03
 9/10 atilis ***** válasza:
A 20-30 km az rengeteg, azt nagyon kevés kereskedő, vagy magánember fogja megengedni. Szerintem olyan 4-5 km a reális, az alatt is kijönnek szépen a dolgok.
2012. aug. 29. 18:02
 10/10 anonim válasza:
Nem is kell megvenni az autót, pár évre elviszed próbálni :D
2016. febr. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!