Lézerblokkoló - betiltják?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a lézerblokkolók kapcsán lesz -e változás? Értem ezt út, hogy be fogják -e tiltani? Mivel módosul a KRESZ, számítok ilyenre.
Jelzem, NEM vagyok gyorshajtó, de itt a városunkban kicsit érdekesen büntetnek, alacsonyabbra veszik a cuccot, és ha már 52vel megyek, jön a csekk.
Tudom, hogy ez a számítógépes rendszerük ellen irányul, és volt szó róla, hogy betiltják, ezért kérem a segítségeteket, semmi ilyenről találtam cikket.
Köszönöm előre is!
Egyébként ezt mindenhogy ki lehet kerülni!
Honnan tudja hogy épp te blokkoltál (ugye van olyan blokkoló aminek úgymond tere van)! Magyarán ha melletted megy egy másik autó annak is leblokkolja a sebességét)! Hogy bizonyítja be hogy te blokkoltál (+ hivatalosan olyat kell venni amibe csak az van írva: Tolatóradar) és ugye megmondod: én úgy vettem hogy tolatóradar!
Köszi!
Nőként 1-2 mosollyal a hülye pi*csát eljátszva meg lehet úszni bizonyos dolgokat de azt hiszem, ezt nehezen tudtam volna megmagyarázni! :)
Köszönöm a segítségeteket! :)
"de itt a városunkban kicsit érdekesen büntetnek, alacsonyabbra veszik a cuccot, és ha már 52vel megyek, jön a csekk."
54-től megy a csekk, és nem "érdekesen büntetnek", hanem az előírás szerint bírságolnak! Az, hogy sok helyen csak a közigazgatási bírságra hajtanak, nem jelenti azt, hogy intézményesített gyorshajtás van magyarországon!
:D
"Lézerblokkoló - betiltják?"
Már régen betiltották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!