Lézerblokkoló - betiltják?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a lézerblokkolók kapcsán lesz -e változás? Értem ezt út, hogy be fogják -e tiltani? Mivel módosul a KRESZ, számítok ilyenre.
Jelzem, NEM vagyok gyorshajtó, de itt a városunkban kicsit érdekesen büntetnek, alacsonyabbra veszik a cuccot, és ha már 52vel megyek, jön a csekk.
Tudom, hogy ez a számítógépes rendszerük ellen irányul, és volt szó róla, hogy betiltják, ezért kérem a segítségeteket, semmi ilyenről találtam cikket.
Köszönöm előre is!
Köszönöm szépen, mentek a zöld kezecskék!
Tolatóradarként is használom, de nem gondolnám, hogy elfogadják, ha azt mondom, "bocsesz, bekapcsolva maradt"!
Az a baj, hogy az enyém az blokkol is, ...
utolsó válaszolónak:
apám mindig is így használta a blokkolót, hogy ne kötekedjenek vele, de hidd el, tudni fogja a rendőr azonnal, hogy használod
mire lelassítasz a megfelelő sebességre és kikapcsolod (legalább 2-3 másodperc), azalatt ugye nem látja a sebességed, és akkor egyértelmű, mivel ha nincs blokkoló, kb azonnal kiírja a sebességet
kérdezőnek: két lehetőség van:
1. használsz detektort, és ha tudod hogy mérnek, és szabálytalankodtál, vagy bebújsz egy kamion mögé, vagy lekanyarodsz, így nem veszik fel a rendszámod videóra
2. veszel egy pokoli gyors autót(mondjuk egy Nissan 370Z-t, vagy egy BMW M5-t) leszeded a rendszámot, és nem állsz meg :D
+1. össze-vissza kened vérrel a rendszámodat, plusz valamilyen madártollat aggatsz a hűtőrácsra és ha megállítanak hogy miért nem olvasható a rendszám, te közlöd, hogy jéééé tényleg, volt valami koppanás 2 km-rel ezelőtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!