A héten megyek az autósiskolába beiratkozni. Vinni kell képet is magammal, vagy nem? /Kicsi, igazolványkép méretűre gondolok/
Figyelt kérdés
Olyan képet mennyibe kerül csináltatni?2012. aug. 27. 12:44
1/4 anonim válasza:
nem hiszem hogy kell, ugyan úgy csinálnak az okmányirodában, mint a személyi igazolványhoz. a jogsit is ott állítják ki a végén
2/4 anonim válasza:
700-1000ft/4db kép.Profi fotosnál 600/db. Szerintem kell vinni képet,mert a vizsgalapon amit utána viszel az okmányirodába kell foto.De ha nem viszel lehet hogy utána is tudod vinni vagy lehet ott is megcsinálják.
3/4 anonim válasza:
Nekem kellett vinni. Van egy vizsgalap, amibe minden legyakorolt óra után kapsz egy aláírást.. Arra kell majd ráragasztani. De nem fontos szerintem rögtön az első alkalommal magaddal vinni, de mindenképp kelleni fog a későbbiekben.
4/4 anonim válasza:
kell vinni. azt ragasztják a vizsgalapra.
később majd az okmányirodában is csinálnak rólad egy képet de az már a jogsira lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!