Melyik a jobb? Hyundai? Kia? Fiat Panda? Honda jazzt?
A felsoroltak közül én is a Hondára szavazok. De tényleg attól függ, hogy mik az elsődleges szempontok. Ha úgy látod, hogy 5-6 év múlva lesz lehetőséged lecserélni, akkor a koreai is jó lehet (a Kia kocsik nem is csúnyák). Nekem Daewoom volt. 6 éves koráig semmi baja nem volt. Aztán varázsütésre minden elromlott rajta! (Ezzel nem csak én jártam így). Kipufogó, sárvédő elem átrozsdásodás (!!!), stb., sőt, a motor is! Elfelejtett olajat nyomni a hengerfejbe :-) 250ezres poén volt...
Olasz, vagy francia kocsit én sem vennék. Suzuki swift nem jött szóba? Nekem egy 13 éves swiftem van, hihetetlen, hogy miket kibír az az autó... A kasznija sem rozsdásodik. Persze a hátránya, hogy könnyen törik. Az újabbak talán már erősebb kasznival vannak szerelve.
A Totalcar népitélet rovatot javaslom én is.
Persze ami olasz, az egyből szar...
Akkor gagyi a pizza is, és a tészták is, csak mert gagyi olasz...
Szerintem olyan ember fikázza már a Fiatot, akinek volt is már...NEm pedig a szomszédja bátyjának a hugának mondta egy németes szerelő, hogy rossz. Persze van köztük problémásabb is, de nem hinném, hogy az Istenített német sablonautókban vagy japán "biztos sosem kell rá költeni, de ha kell, akkor 10szer annyit.." autókban az égvilágon semmi sem romlana el...Mondom ezt 10 év Fiatozás után...(Uno, Bravo)
Talán tényleg a jazz a legjobb,de ugyanakkor ezt meg is kell fizetni elég rendesen.(kb dupla annyi mint egy fiat panda)és annyiért már egy német,nem pedig japán márkát veszel ami azért szerintem még mindig megbízhatóbb.
a kia-t és a hyundai-t nem ismerem,de én azokat nem venném.Nevéhez képest szintén drága.
Nekem egy fiat pandám van a legjobb szereltséggel(digit klíma,elektromos ablakok,fűthető tükör,ülésfűtés,xenon fényszóró...)Másfél éve hajtom és igazán semmi panaszom rá,simán otthagyja lámpánál a kiszuperált tragacsokat vagy az új swifteseket,és mindezt egy 6 literes fogyasztással.
Városba kiváló kis autó,és nem tucat járgány.Országúton még 90-nél simán előzésbe lehet kezdeni vele,mert megállja a helyét 120-130-ig.. merem ajánlani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!