Januártól milyen változások lesznek B kategóriás jogosítvánnyal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Azt hallottam , hogy lesznek változások , de sehol nem találom , hogy milyen? Tudok ezzel kapcsolatban valamit? Mert októberbe vizsgázok , és az ha nem sikerül, akkor félek , hogy átcsúszok januárra, és akkor beleesek a változásba.2012. aug. 26. 20:12
1/5 anonim válasza:
B-vel semmi. Csak a motorosokat ba*ogatják már megint, meg a kamion/busz féle kategóriákat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. aug. 26. 21:03
4/5 anonim válasza:
Jól kib*sztak ezek is az emberekkel!
Én 21 éves vagyok és ha 1-2 éven belül kamionozni akarnék, mert ugye az is munka, akkor nem tehetem, mert nem csinálhatom meg a C+E jogsit, holott már felnőtt ember vagyok.
Sok értelme van ennek a korhatáros dolognak...
5/5 anonim válasza:
Románokat nem kéne beengedni az országba meg a szlovák ittas bedrogozott nőket, meg ilyen Stohl fajtákat és már fele annyi baleset nem lenen. Aki 20évesen hülye az 25évesen is hülye lesz, úgyhogy a korhatár emeléssel nem érnek semmit.
Engem a a motoros része háborított fel, nem is a +1-2 év, hanem az, hogy legalább 2* annyit kell majd kiadni nagymotoros jogsiért ha idő előtt akarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!