Most akkor mi van? (jogosítvány)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__335..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__335..
Ennyire életképtelen hogy lehet valaki.....
Ezt a 2-őt a megválaszoltjaim között az első oldalról szedtem. De vagy 10 oldalon keresztül minden oldalon van 2-3 ilyen kérdés...
Van itt a gyiken olyan cucc hogy mielőtt kiírod a kérdést kiad pár hasonlót. Nem hiszem el hogy nem találtad meg közöttük.
Manapság minden 14 éves ilyen amúgy? Ennyire életképtelenek? Jó lenne ha valami értelmi teszthez kötnék a jogosítványszerzést. Mennyivel jobb lenne az utakon.
Az az 5 ami azt írja hogy marad abból legalább 1-be linkelve van a jogszabály. Aki meg azt mondja hogy változik az meg max pár újságra hivatkozik.
Bár ehhez gondolkodni is kellene.
ha megvagy 14 és van lóvéd akkor ha most nekiállsz akkor novemberig meglesz, de normálisan állj mellé mert ha nem végzel novemberig buktad a lovét
de én szeretném ha 16 lenne mert manapság ilyen hülyék h nem olvasnka vissza gyerekek, ne közlekedjenek
amúgyis 95 DEgeneráció van
95 után lemaradt h TŐL
95től DEgeneráció
Az M kategória 2013 Január 19. étől! 14 ről 16 évre megy fel!
Amugy meg kedves utolsó a közlekedés és az írás vagy olvasás problémához semmi köze nincs a vezetéshez! :)
És nem a fiatalok okozzák a balesetek többségét hanem a vén sz@***.. Tehát így ne mérlegelj én ennek az egésznek nem látom értelmét mint azt sem hogy a teharautót kamiont 18 ról 21 re emelik a buszt meg 21 ről 24 re nincs értelme!
Akkor a felnöttkorhatás is legyen 21 vagy 24 év..
Nincs értelme 18 tól én megadnék mindent hisszen az már egy felnött ember elméletileg nem? De ez magyarország gratulálni tudok megint sülyedünk a béka fenekére ismét..
Azt hottá teszem hogy 14 évesen szereztem a Mopedet B t 17 évesen és 18 évesen már volt kamionom is 21 éves korom óta Buszozok nem volt sosem balesetem ennyit erről!
F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!