A KTM EXC 125 üzemórás motor?
Figyelt kérdés
Szóval adott üzemóránként dugattyút, olajat kell cserélni, még ha a motor papíros is? Olyan 25-26 kw körül van, azt hiszem...
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. aug. 25. 20:25
1/8 anonim válasza:
Igen üzemórás. 20 üzemóránként dugattyú csere. Szóval elég költséges moci ez.
2/8 anonim válasza:
Kedves elsõ válaszoló elöször is még egy krosszban is átlag 40-45 üóránként kell cserélni ez mellett az EXC enduro . Kedves kérdezõ a motor nem üórás és ha 1000km olajat cserélsz a váltóba 2 évig nincs gond vele. Neken is volt egy 2001 es.
3/8 A kérdező kommentje:
Amikor feltettem ezt a kérdést,a feltettem motoros fórumon is, ott azt írták hogy üzemórás, mivel ez egy verseny krosszmotor, és 15 üóránként dugó+olaj csere. Neked akkor tuti nem volt üzemórás? Én is egy 2001-es modellt néztem ki, de ha üzemórás akkor nem is foglalkozok vele...
2012. aug. 26. 11:49
4/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom hogy miért irják én a 2 év alatt mentem vele kb 2700 kmért és könnyen indult hidgen is nem éreztem hogy gyengült volna bár én jó rész úton használtam akkor se állat módon
5/8 anonim válasza:
Ja és még annyit a 125ös SX az verseny krossz az EXC nem ezért van rajt lámpa és km óra. Elözö voltam
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. aug. 27. 11:57
7/8 ElecCctro válasza:
Töltsd le a manual-t és nézd meg mennyi időnként kell cserélni!
8/8 ElecCctro válasza:
1st service after 1000 km
(600 miles) or 10 hours
Ezt írja ez a manual!
10 óránként, tehát üzemórás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!