11/18 pagan válasza:
hallod ennyi pénzért már jó 4 ütemű vareszt kapsz,azzal jobban járnál:Dde komolyan,felesleges kifejtenem a tényállást,mondd te nem látod hogy néz ki ez a járgány a képeken?és hidd el nekem a fotón minden szebbnek tűnik,ergo élőben lehidalsz tőle majd...
12/18 A kérdező kommentje:
Sok bennetek az előítélet! A rozsda alatt igenis egy autó lapul :D Kis víz, meg egy pár csepp sampon és vaxolás után akár új áron el lehetne adni :)) Az ülésekre veszek a teszkóban akciósan üléshuzatot, egy pár flakon szilikonszpré a belső műanyagokra és már belülről is makulátlan lesz :D Én nem teketóriázok, holnap igenis megveszem, bár félek, hogy már elkapkodták előlem :((
2012. aug. 25. 21:15
13/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező direkt húzza az itteni válaszolók agyát...épeszű ember nincs, akinek ez az autó ennyire tetszene...
14/18 anonim válasza:
idézet: "Nem kertelek, az autó egy pusztulat, alig van épp porcikája, nem foglalkoztak vele soha, csak használták. Leginkább hozzáértőknek és mazochistáknak ajánlom."
Esik szét, rohad, a belsejét ahogy kinéz valószínűleg kutyaólnak használták.
Kell ennél több indok. Vedd meg gyorsan mielőtt még valaki lecsap rá, lemossa és eladja 600.000 Ft-ért.
15/18 anonim válasza:
amúgy meg tudlak érteni. Én ebbe az autóba szerettem bele. Itt ott kicsit ki kell kalapálni, egy kis waxot rá és már lehet is feszíteni vele a diszkó előtt.
16/18 anonim válasza:
Nehogy megvedd! Ez egy romhalmaz. Szerintem csak a márkába szerettél bele...
17/18 anonim válasza:
Még ha jó állapotban lenne talán, de így nem tanácsos...
BMW amúgy elég szerviz igényes, legalábbis amik a családban/ismerősi körben vannak/voltak...
18/18 anonim válasza:
A tds nem épp a legjobban sikerült BMW motor... Ráadásul nem csak arra kéne rengeteget költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!