Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek megéri az...

Mi a véleményetek megéri az 1.5-ös VTEC Honda Civic?

Figyelt kérdés

Főleg olyanok válaszát várom akiknek ilyen autójuk van mivel autóvásárlás előtt állok és ezt a típust néztem ki magamnak főleg a jó motorja és viszonylag alacsony fogyasztása miatt. Örülnék, ha leírnátok a tapasztalataitokat, véleményeteket az autóról. Konkrétan ezeket néztem ki magamnak eddig:

[link]

[link]

[link]

Főleg az első eddig a nyerő nálam mivel 4 ajtós ráadásul panoráma tetővel van és egy kis optikai tuningot kapott bár pont emiatt egy kicsit tartok is tőle mert nem bízok az olyan tulajokba akik tuningolják a kocsit, mert általában akkor már szét is van hajtva.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2012. aug. 21. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon szuper autók ezek a Civic-ek de a hülyegyerekek által széthajtott összetákolt sufnituning autókat inkább kerüld el.

Természetesen egy kis optikai csinosítás és egy szép felni még feltételezi, hogy áll módjára használták. Vinni kell magaddal egy hozzáértőt (szerelő) vásárláskor.

Ez jó darabnak tűnik, a napfénytető pedig az egyik legjobb extra (feltéve ha nem engedi az esővizet a tömítése...)

[link]

Mindenképpen kérdezzetek rá a telefonban a következőkre: futómű állapota? (nem kotyog, nem zörög, nem ráz)

fékbetétek/féktárcsák állapota (ha van "válla" a féktárcsának, nem olcsó cserélni)

a motor nem füstöl/nem jár egyenletlenül?

motorolaj+ szűrők mikor voltak utoljára cserélve és milyen került az autóba (a Mobil 1 a legjobb...)

Ha fehéren vagy kéken füstöl az autó alapjáraton vagy menet közben akkor ne vedd meg!!

2012. aug. 21. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
" Természetesen egy kis optikai csinosítás és egy szép felni még NEM feltételezi, hogy áll módjára használták. Vinni kell magaddal egy hozzáértőt (szerelő) vásárláskor."
2012. aug. 21. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ez tetszik a legjobban. Mindenképpen viszek magammal hozzá értő embert aki átnézi és véleményt mond róla. Ezt a fehér meg kék füstös dolgot még nem hallottam, de köszi a tippet meg minden segítséget. :) Akinek van még akármilyen véleménye az autóról az írjon. :)
2012. aug. 21. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mint Honda tulaj beszélek, igaz, még az előző generációs van nekem. Rozsdára nagyon ügyelj! Küszöböknél/műanyag takaróléc alatt/, kerékjáratoknál, nézd meg az alvázat is, kb a pedálsoroknál, ott is imád rozsdásodni. Kerékjáratot érdemes belülről meglesni, első körben a doblemez szokott rohadni. Amikor már látszik kívülről, h "virágzik" a kaszni akkor belülről már alaposan szét van rohadva :( Javaslom, hogy vásárláskor emeld meg a kocsit emelővel a küszöböknél, ha nem engedi a tulaj, akkor hagyd ott! Füstre tényleg ügyelj, kékre, fehérre, szürkére.
2012. aug. 21. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Ezekre igyekszem majd odafigyelni. Viszek egyébként magammal autószerelő ismerőst is majd ha megyünk valamikor kocsit nézni aztán ő átnéz rajta amit csak tud. :) Köszönöm a válaszod örülök, hogy Hondástól is kapok választ. :)
2012. aug. 21. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Áhh úgy látom már leírtam egyszer... :D
2012. aug. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!