2-3 millió között milyen autót érdemes venni?
2004-től felfelé,elférjünk benne öten,viszonylag sportos,inkább benzines(nem ragaszkodom hozzá),legalább 150 lóerős,ne legyen francia vagy olasz és jól nézzen ki!
Ezek a kritériumok!
Eléggé hajlok a bmw e46 irányába,de nem ragaszkodom hozzá! Ezért írom ki ezt a kérdést.
Aki rá akar beszélni francia vagy olasz autóra,az ne is írjon ide!
Köszi a válaszokat előre is!
Elfelejtettem megosztani veletek,hogy mit vettem!
A fent leírt kritériumokból nem sok teljesül az autónál,de nagyon olcsón hozzájutottam.
Mivel még elég fiatal vagyok,átgondoltam a dolgot amikor hallottam erről az eladó autóról és arra jutottam,hogy nem azért veszem az autót,hogy másokat furikázzak...Ebben elférünk ketten kényelmesen,talán két pici ember elfér hátul is,de 10km után sikítanának :D
Egyik ismerősömnek egyik pillanatról a másikra megváltozott az élete és le kellett cserélnie az autót a lehető leggyorsabban.Mivel elég jól ismerjük egymást,nekem még olcsóbb volt :)
Így vettem egy Opel Astra G Cabriot,1.8T motorral,bertone külsővel és sportfutóművel.
Az autóra úgy vigyáztak,mint valami kincsre.Alig 90.000km van benne(nem volt tekergetve),végig garázsban állt és télen nem használták!
Szerelem volt első látásra,a csillogó kék fényezés,18-as oz alufelnik,lehajtott tető...teljesen megigézett az autó :D
Bőven jó vétel volt szerintem, vezetni nagyon jó,kényelmes,sportos és cabrio! Úgy gondolom,hogy 22 évesen bőven megtehetem(most itt nem az anyagiakra gondoltam),hogy egy cabrioval guruljak végig a városon vagy épp a Balaton partján.
Eddig azért nem írtam le a korom,mert minden második válasz az lett volna,hogy rohadjak meg amiért ennyi pénzért veszek autót ilyen fiatalon stb...
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat még egyszer!
rohadjál meg amiért ennyi pénzért veszel autót ilyen fiatalon.
De egyébként inkább sok jó élményt kívánok hozzá. Jó választás az Opel, megbízható és szerintem szép autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!