2-3 millió között milyen autót érdemes venni?
2004-től felfelé,elférjünk benne öten,viszonylag sportos,inkább benzines(nem ragaszkodom hozzá),legalább 150 lóerős,ne legyen francia vagy olasz és jól nézzen ki!
Ezek a kritériumok!
Eléggé hajlok a bmw e46 irányába,de nem ragaszkodom hozzá! Ezért írom ki ezt a kérdést.
Aki rá akar beszélni francia vagy olasz autóra,az ne is írjon ide!
Köszi a válaszokat előre is!
Én voltam aki a Skodákat írtam, és utána látom írtad hogy tetszik a Superb.
Skoda 'mániás' lévén volt már szerencsém vezetni SuperB-t, igaz a 3.6-ost, és nagyon tetszik, csak hát az sem ez az árkategória.
Audikból nem tudok nyilatkozni, egy A8-ast vezettem eddig életemben, szép, jó, de nem kellene, mert amikor hazaértem vele, csak annyit mondtak mi ez a maffiaautó, tehát a az Audi-BMW páros nekem alapból nem bejövős, de egy SuperB-vel, vagy egy Octavia RS-el is el lehet azt az élményt érni, ha nem-e többet.
Az emberek nem nézne ki az autóból(annyira), meg tudsz meglepetést is okozni vele, amikor csak azt hiszik, ja egy kis Skoda, aztán amikor megelőzöd csak néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!