Simson s51 hogyan tuningoljuk a megszakítós gyujtást?
Figyelt kérdés
nem nagyon szeretném lecserélni mert megbizhatónak tartom . Lendkereket lehet könyiteni és ha lehet melyik részen és az alaplapon lehet valamit tuningolni (gyújtótekercsen megszakítón stb)2012. aug. 24. 13:50
1/17 anonim válasza:
megszakítós gyújtáson nem igen lehet "tuningolni" csak stabilabbá tenni.
Egyszerűbb lenne egy jeladós gyújtás.Az magas fordulatszámon is pontosan adja le a gyújtást.
2/17 anonim válasza:
dupla rugóval szokták tuningolni. sportmotor.hu simson fórumán kérdezz még utánna
4/17 anonim válasza:
Gondolom raknak még egy rugót a kalapácshoz, hogy gyorsabban vissza álljon alap helyzetbe. Ezt úgy olvastam valami Simson tuning oldalon. Nekem tirisztoros van szóval engem nem érint. :D
5/17 A kérdező kommentje:
Most raktam bele egy sokkal erőssebb meg szakítót sok elő gyújtással eddig alap megszakítóval 75-80km/h s51 50ccm 2felömlő tervek alapján készitett rezó most 87-90km/h Kocsival jöttek utánam és úgy mérték! :D és a hengerben semmi tuning ,roccet hajtókar műanyag tűgörgő koyo csapágyak
2012. aug. 24. 20:58
6/17 anonim válasza:
Az igen. A henger hogy lett módosítva?
7/17 A kérdező kommentje:
amikor megvettük azóta nem lett nagydolog módositva csak kb 2honapja gyűrűztük meg nagyon kompresszi kedvéért meg nagyon elvolt már kopva és csőrgött direkt nem honoltatuk.
2012. aug. 24. 21:57
8/17 anonim válasza:
Ne hintáztassál már,90-et az enyém is épphogy megy,pedig 70ccm-es,és hosszú 4.-et tettem bele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!