Egy Nissan GT-R-el (530Le) Salgótarjántól Budapestig ha este megyünk amikor nincs forgalom és csutkájig nyomjuk kb mennyi idő alatt lehet felérni?
Értem én lehet fikázni, gondolom nem ti voltatok ott hanem én :) .
Még hogy egyszerű matek mi ? :D ti számoljatok utána mert az egyikőtök 400-at ír a másik 700 a harmadik már 707-et =D matekzsenik =D
Zilkutya :
Válogasd meg a szavaid mielőtt írsz .
Azért a tiszteletet add meg mindenkinek ,sosem tudhatod hány éves emberrel beszélsz.
Mellesleg nekem tök mind egy hogy ki foglalkozik velem =D .
Én nem beszélek magamról ,ők beszélnek rólam :P én csak elmondtam a tapasztalataimat.
Különben itt számokkal meg matematikával semmit nem ér az ember ,ezt tapasztalni kell ,ott lenni . Próbáljátok ki ti is :) . És ne hogy azt mondjátok hogy ha valaki azt mondja nektek hogy tekerj amennyivel mersz menni (majd ő fizeti a bírságot stb) csak érj el a célig minél előbb akkor nem próbálnád ki :P
08-30 21:30 Örülsz hogy "foglalkoznakveled"? -hülyegyerek..XD
tegnap 23:56 Mellesleg nekem tök mind egy hogy ki foglalkozik velem
Látom az meg sem fordult a fejedben,hogy esetleg a kérdés "gazdájának" írtam...XDDdd
Off:egyedül nem lehetsz ilyen hülye.Áruld el,ki segített! XDDDddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!