A 3 között gondolkodok 1. autónak. Leginkább érvek és ellenérvek érdekelnének, vagy tulajdonosok tapasztalatai.
Olvasgatok róluk az interneten is, de itt is érdekelne a véleményetek.
Igaz az, hogy a Samara kasztnija gyorsan rohad? Igazából azt választanám, de félek attól hogy gyorsan elrohad. nem 1-2 évre vennék kocsit, ha veszem.
2012. aug. 23. 11:25
1/6 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a Wartburg és a Lada 2017 sedan lenne, a Samara pedig ferdehátú.
2012. aug. 23. 11:30
2/6 A kérdező kommentje:
és még talán az is szempont lehet, hogy gázosat nem akarok venni.
2012. aug. 23. 11:38
3/6 anonim válasza:
Én a Samarát venném,hogy miért azt nem tudom! Egy dolgot viszont tudok hogy a 4-ütemű Wartburg nagyon rossz kocsi....
2012. aug. 23. 11:40
4/6 anonim válasza:
Úgy 25 évvel ezelőtt még bátran irtam volna, hogy Ladát vegyél! Ezt a kérdést akkor kellett volna feltenned. Ma már ezek az autók értéktelen szarok, rettentően keveset látni belőlük és nem is véletlenül. Van h hónapok telnek el, mig itt Budapesten látok ilyen autókat. De egész Magyarországon is ritka. Nem véletlenül. Mind a 3 sokat fogyaszt, megbizhatatlanok, tragacsok. Akiknek régen ilyenjük volt, azok ma suzukival járnak. Lehet persze venni még ilyet, de amit 100 ezerért veszel, azzal csak szivni fogsz, aztán szégyen szemre tolhatod majd a gyorsforgalmin a belsősávban. Ez főleg télen tud nagyon szórakoztató élmény lenni. Azt mondanám gyűjts és vegyél egy modernebb autót, ez pont olyan, mintha ma akarnál venni egy commodore 64-es számitógépet. Ugyanannyira értelmetlen és használhatatlan, mint egy Wartburg, Lada 2 ezer akárhány, vagy épp Samara a 2012-es Magyarországon.
2012. aug. 23. 11:49
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából én falusi vagyok és a ladákból eléggé sokat lehet látni és a legtöbbjük jó állapotú. Nem az ára az ami vonz benne. egyszerűen szeretnék venni egy ilyen öreg kocsit. Szeretném én magam szerelgetni az apróbb hibákat, én magam karban tartani. ez egy újabb kocsival lehetetlen szerelő nélkül. ebben nincs számítógép, meg egyéb felesleges elektronika.
most olvastam Samara tulajok véleményét és 100 tulajból 85 dícséri. A másik 2 típusról is olvasok még, de a 3 közül fogok venni
2012. aug. 23. 11:55
6/6 anonim válasza:
hát ezek közül talán a samara a legnormálisabb autó, nekünk volt anno wartburg meg samara, wartburgot semmiképp se vegyél:D 20 éve még jó volt, de már 2012 van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!