Honda NSR 50? Jó motor? Vagy jobb egy Simson?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 21:57
1/11 anonim válasza:
Az nsr 50 korszerűbb azzal max a dugó szokta magát megadni ha húzzák neki,A simó meg egy simó! :) Más érzés mindkettőn ülni és vezetni is. Én simó párti vagyok ebben a kérdésben.
Én azt javaslom hogy ami a szíved álma azt vedd meg a többi pedig ne érdekeljen!!! :)
2/11 anonim válasza:
Én inkább NSR, csak ha nagy vagy ki fogod nőni/már most kicsi... Simson 2méteres csákónak is fasza:D
3/11 A kérdező kommentje:
:(
Képeken nem látszik annyira kicsinek, de én sajnos 190cm vagyok, mondjuk nőni biztosan nem fogok :D
Mennyire kicsi, röhejes lennék rajt? Valahigy nagyon megtetszett ez a honda.
2012. aug. 23. 11:14
4/11 anonim válasza:
Megértem, hogy bejön, nekem is tetszik, de nekem 176 cm-el pont jó, tulajdonképp a lábad nem fér el, és nagyon kell görnyedned. Esetleg enduró társát (MTX 50, ugyanez a blokk, csak máshogy néz ki, és mehetsdz vele terepen, kicsi nem lesz:D)
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor felejtős a téma, max a szimó jöhet szóba, de ez a honda jobban tetszik, meg alapból is gyorsabb, gondolom a rugózása is jobb
2012. aug. 23. 19:17
6/11 anonim válasza:
Nem néznél ki hülyén. Én 191cm magas és 98kg vagyok.Mégse pici:D
7/11 A kérdező kommentje:
:)
2012. aug. 26. 20:45
8/11 anonim válasza:
Nekem NS-1 50- esem van, és meg kell cáfolnom az előttem szólókat. Egyáltalán nem kicsi, sokkal nagyobb, mint egy Simson, méretei egy 125-ös MZ-vel vetekednek. Akik azt íták, hogy az NSR kicsi, szerintem még nem láttak közelről ilyen motort. A Simson meg 150 cm magas embernek is kicsi.
9/11 anonim válasza:
Én azt írtam pici, és van nekem. De nekem a legtöbb motor pici. Nekem az a motor, ami megfelelő, az egy kb 250-es ETZ. Aztán lehet, hogy velem van a baj. Najó, kisebb igényekkel 50 köbcenti még belefér... Egyébként Simson mellett állva magasabb nála. De ha nagy ötvenes kell, akkor már Yamaha TZR 50. Na, az tényleg nagy ötven köbcentis.
10/11 anonim válasza:
Mind a két motorral rendelkezem, ha vagánykodás céljából akarsz motort, és több lóvé van a tárcádban erre, na meg persze ha azt akarod, hogy megnézzenek, akkor NSR.
Pörgős, gyors, és senki sem mondja meg első ránézésre, hogy 50-es :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!